Drugslaboratorium aangetroffen aan de Ina Boudier-Bakkerlaan in Utrecht Drugslaboratorium aangetroffen aan de Ina Boudier-Bakkerlaan in Utrecht

Drugslaboratorium aangetroffen aan de Ina Boudier-Bakkerlaan in Utrecht

Drugslaboratorium aangetroffen aan de Ina Boudier-Bakkerlaan in Utrecht
De politie heeft zondag een drugslaboratorium aangetroffen op het terrein van een woonwagenkamp aan de Ina Boudier-Bakkerlaan in Utrecht. Een 52-jarige man is daarbij gearresteerd.

De politie heeft zondag een drugslaboratorium aangetroffen op het terrein van een woonwagenkamp aan de Ina Boudier-Bakkerlaan in Utrecht. Een 52-jarige man is daarbij gearresteerd.

Er waren bij de politie al vermoedens dat in een van de gebouwen drugs werd gemaakt. Toen zwaarbewapende agenten zondagmiddag een inval deden bleek dat vermoeden correct. Er werd een drugslaboratorium aangetroffen. De productieplaats voor drugs werd vervolgens door specialisten ontmanteld en afgevoerd. Een 52-jarige verdachte is gearresteerd.

24 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht.

  Daar wonen toch alleen studenten, tja dan heb je meer kans op dit soort producties.

 2. Utrechtvoorutrecht

  @Geenstijl. Het artikel heeft slechts zeven zinnen en nóg heeft u de moeite niet genomen om ze te lezen.

 3. A3

  @ geenstijl nee er zit ook een (berucht) woonwagenkamp.

 4. W.H.de Groen

  Daar gaan de daar studenten niet blij mee zijn…!
  Nu zullen ze hun “medicijnen” toch iets verderop moeten gaan zoeken.
  En de betreffende woonwagen bewoners dachten natuurlijk dat hun participatie project betreffende de inzet voor een”circulaire samenleving” waain “medicijnen” steeds minder bereikbaar worden via onze apotheken het alternatief zou zijn voor de eerder in beslag genomen wietplantages…!
  Zo word het toch wel heel sneu voor betreffende ondernemers die hun AMG’s vervangen zien worden voor een 12 jaar oude Spartamatic met versleten remblokken.

 5. Moniek

  @Geenstijl
  Een student van 52? Studenten in een woonwagenkamp? Kunt u uw suggestie waarmaken?

 6. Diederik

  Goed lezen Geenstijl waar het is, niet bij de studenten. Maar wel midden in een woonwijk….

 7. Lombokker

  Kennelijk heeft een omwonende besloten dat het beter zou zijn om de zwijgcultuur te doorbreken, dan het risico te lopen om slachtoffer te worden van een ontploffing of brand in het betreffende drugslab.

  Een verstandige keuze.

 8. S

  @geenstijl: woon je eigenlijk wel in Utrecht?!

 9. de Kreek

  Ja, al die linkse rakkers, moeten toch echt iedere weekend een pilletje kunnen slikken.

 10. Gekomenomteblijven

  @Lombokker re “zwijgcultuur”
  Er was een paar weken geleden een enorme toename van fietsendiefstal bij de naastgelegen middelbare school, waarbij de daders probeerden de fietsen aan HKU-studenten te verkopen. De schooladministratie en de beveiliging van de HKU hebben waarschijnlijk de politie getipt over de ongebruikelijke activiteiten in de omgeving. Dit gebeurt daar niet vaak, zeker niet op zo’n grote schaal. Bewoners willen misschien stil blijven, maar ouders van schoolkinderen zullen het risico niet nemen om junkies op het schoolplein rond te laten lopen.

 11. Uuu

  @ De Kreek

  Kennelijk moeten toch (heel) vaak woonwagenkampbewoners in NL illegale beroepen kiezen om aan een zeer goed belegde boterham te komen. Jammergenoeg bevestigt deze doelgroep heel vaak (weer) alle vooroordelen die over deze groep leven. Autochtone woonwagenkampen vormen in heel veel gemeenten problemen. Dat ligt aan (sommige) bewoners van de kampen zelf. Niet aan anderen.

  Wie maakt eigenlijk wie verslaafd voor eigen gewin? Zijn dat de gebruikers of degene die wetten overtreden om de waar te produceren en aan te bieden. Niet voor niets rusten er op deze laatste categorie veel zwaardere straffen. Met een reden.

 12. Inez

  Zo’n laboratorium levert nogal wat afval en geur op, vreemd dat de directe buren daar niets van gemerkt hebben en er maar een iemand is opgepakt….

 13. Gekomenomteblijven

  Ina Breaking-Badlaan.

 14. LH

  Precies @ de Kreek. Gewoon alle verslavende middelen verbieden. MDMA, Cocaïne, alcohol. Tabak. Weg met die rotzooi!

 15. In de buurt

  En overal rond de Jumbo dealers, elke dag/avond. Dure auto’s en aantal “bekende” gezichten die in de buurt wonen en zweven de hele dag. Het wordt gegeten, gedronken en af en toe gaat iemand in een auto en komen mensen bij. Meerdere melding bij de politie gedaan maar het blijft gewoon doorgaan. En er zijn scholen in de buurt met leerlingen en de dealers zijn daar beschikbaar.

 16. Gekomenomteblijven

  @ in de buurt
  Dit is iets dat misschien met de ouderraden van USG en Boni besproken moet worden. Veel tieners komen ‘s avonds naar school voor activiteiten en hun veiligheid kan niet gecompromitteerd worden. Als meerdere mensen klachten indienen, dan moet de politie in principe reageren.

 17. Geenstijl@Utrecht.

  O dus het waren wel studenten die drugs aan het draaien waren, dacht het al …

 18. Margriet

  Waar is de tijd gebleven dat ze op woonwagenkampen keurig van 2 schadeauto’s er 1 maakten die ze vervolgens aan een oud vrouwtje verkochten?

 19. Floris

  Bijzonder dat niemand Geenstijl@utrecht begrijpt…er moet immers ook afname zijn mensen…studenten dus….

  Niet zo snel reageren, eerst lezen.

 20. de Kreek

  Uuu@
  Geen gebruiker, dan ook geen maker van pillen.
  Ik weet nog dat spotjes dat de heler erger is dan de steler en geen heler geen steler werd ons steeds weer verteld.
  Dat geld ook bij drugs geen gebruiker, dan is er ook geen vraag naar drugs welke soort dan ook.

 21. Jan

  @de Kreek.
  “Ja, al die linkse rakkers, moeten toch echt iedere weekend een pilletje kunnen slikken”
  Want rechtse “rakkers” gebruiken geen pilletje? Wat een onzin.

 22. Uuu

  @ de Kreek

  De aanbieders zoeken anders heel actief naar afzet hoor en gebruikers worden overgehaald/ omgeluld en verslaafd gemaakt. Vaak op slinkse wijze, via jongeren uit de peergroup “ja joh, neem toch een pilletje, doe niet zo suf, je gaat je zoveel beter voelen”.

 23. Geenstijl@Utrecht.

  Die studenten namen wel een groot risico om in deze buurt te gaan draaien.

 24. Don P

  Geen stijl houdt niet zo van studenten
  Geen stijl probeert grappig en shockerend te zijn, zoals de site waarvan hij zijn naam heeft geleend
  Het lukt geen stijl niet zo goed

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).