En weer is een tankstation in Utrecht overvallen; Esso aan Einsteindreef is voor de tweede keer het doelwit En weer is een tankstation in Utrecht overvallen; Esso aan Einsteindreef is voor de tweede keer het doelwit

En weer is een tankstation in Utrecht overvallen; Esso aan Einsteindreef is voor de tweede keer het doelwit

En weer is een tankstation in Utrecht overvallen; Esso aan Einsteindreef is voor de tweede keer het doelwit
Voor de vierde keer in korte tijd is in Utrecht een tankstation overvallen. Dit keer was de Esso aan de Einsteindreef het doelwit. Deze onderneming werd vorige maand ook al beroofd.

Voor de vierde keer in korte tijd is in Utrecht een tankstation overvallen. Dit keer was de Esso aan de Einsteindreef het doelwit. Deze onderneming werd vorige maand ook al beroofd.

De politie meldt via sociale media dat de Esso rond 04.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag werd overvallen. Er waren twee of meer daders die donker gekleed waren en gezichtsbedekking droegen. De politie is een onderzoekt gestart en is daarbij onder meer op zoek naar mensen met meer informatie.

Op 18 september werd dezelfde Esso in Overvecht overvallen. Op 22 september was het raak bij de Shell aan de Albert Schweitzerdreef. Beide locaties liggen in Overvecht.

Op 25 september werd het OK-tankstation in de naastgelegen buurt Tuindorp beroofd. Voor alle misdrijven zijn vooralsnog geen verdachten gearresteerd.

 

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. Jaap

  Wat ik eigenlijk wil zeggen:

  Ik vind het ergerlijk dat ik niet wegkom met een overtreding (5 km te hard op een 100 km/uur weg), maar wel met een misdrijf (5 euro stelen uit een kassa-la bij het tankstation).

  ‘Voor alle misdrijven zijn vooralsnog geen verdachten gearresteerd.’

 2. W

  Jaap, ik durf blind aan te nemen dat je constant wegkomt met 5 km/u (en waarschijnlijk meer) te hard rijden, behalve wanneer je niet oplet op plekken met flitspalen en/of trajectcontrole of de zeldzame keer dat je een surveillant in het wild tegenkomt.

  Sterker nog, ik denk dat verhoudingsgewijs de pakkans bij een overval op een tankstation aanzienlijk hoger is. Nu nog hopen dat het tuig in kwestie snel gepakt wordt.

 3. Koel Hoofd

  Vind het beetje inteelt actie(s).
  Die pompmedewerkers zitten zelfs in kleine dorpies al vele decennia achter dikke lagen gehard glas en moeten zich houden aan veiligheidsprotocollen juist vanwege dergelijke idioten. De brandstofprijzen zijn ook zo hoog dat de meeste mensen er ook pinnen of met de smartphone wapperen.
  Dat deze debiel maar gauw gepakt mag worden want dergelijke hersenloosheid is gevaarlijk.

  Sterkte voor de pompmedewerker slachtoffers.
  99% van de klanten is blij met jullie werk, al zullen ze dat niet altijd laten blijken.

 4. Hans van Voonebosch

  Als de overvallers hiermee door blijven gaan nadert de pakkans op een gegeven moment 100%, en dan draaien ze op voor alle overvallen tegelijk (als alle overvallen bewijstechnisch aan ze gelinked kunnen worden). Echt een doordacht businessmodel lijkt me dit niet.

 5. W

  Zijn er überhaupt nog klanten die contant betalen in de tankshop?

 6. Uuu

  Jaap, die boete bij 5 km te hard, krijg je pas bij vanaf 6-10 km te hard, vanwege de correctie. Je rijdt dan dus niet 35, 55, 80, 100, 105, 125 of 135, maar waarschijnlijk vanaf 36 km tot 140 km per uur.

  Daarnaast is het bullcrap, Ken vele hardrijders die zelden beboet worden. Te hard rijden moet je eigenlijk sowieso niet doen, ook niet als de pakkans groter zou zijn of de boetes hoger. De regel van een bepaald aantal km/ per uur is er niet voor niks, zou je zeggen.

 7. JdV

  Er zijn nog geen verdachten gearresteerd. Komt vast omdat ze niet op een fatbike rijden. Dan zouden ze tijdens een extra strenge politiecontrole vast zijn aangehouden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).