Filmpje: auto-inbreker aan het werk - De Utrechtse Internet Courant Filmpje: auto-inbreker aan het werk - De Utrechtse Internet Courant

Filmpje: auto-inbreker aan het werk

Filmpje: auto-inbreker aan het werk
Op de Veilinghavenkade in Utrecht heeft een auto-inbreker op klaarlichte dag toegeslagen. Een filmpje van de inbraak is gisteren op de filmpjeswebsite Dumpert geplaatst.

Op de Veilinghavenkade in Utrecht heeft een auto-inbreker op klaarlichte dag toegeslagen. Een filmpje van de inbraak is gisteren op de filmpjeswebsite Dumpert geplaatst.

Op de beelden is te zien hoe de dief in een geparkeerde auto aan het werk is. Hij gaat er uiteindelijk met de buit op de fiets vandoor. Hoewel de beelden gisteren zijn gepubliceerd is het niet precies bekend wanneer het filmpje opgenomen is. De politie in Utrecht kon daar ook geen uitsluitsel over geven.

8 Reacties

Reageren
 1. Beestje

  Je kunt natuurlijk ook zelf naar beneden gaan om te verhinderen dat hij verder kan gaan, inplaats van te filmen.

 2. Geenstijl@Utrecht

  Hahahaha 112 wij wachten mee, de politie was natuurlijk druk met scootercontrole dus verplaatsen de autokrakers zich nu per fiets, echt zwaar balen als je dit overkomt.

 3. Aad

  Wat raar dat ze niks roepen tegen die inbreker. Of even naar beneden rennen met zijn tweeën om het te voorkomen. Nou is die gast gevlogen en onherkenbaar.

 4. Vera

  Kan iemand mij uitleggen waarom het belangrijker is om een filmpje van een inbraak te maken dan te proberen de inbraak tegen te houden?

 5. Michiel

  Misschien is het niet hun eigen auto…….

 6. Michiel

  Misschien is het hun eigen auto niet….

 7. Jeroen

  Vorige week op klaarlichte dag ook ingebroken in mijn auto, de derde keer al sinds ik in Lunetten woon. Navigatiesysteem kregen ze niet uitgebouwd dus hebben ze er een schroevendraaier ingezet… 2 lichtgetinte gasten op motorscooter zonder kentekenplaat, de buurman is er achteraan gereden maar kreeg ze helaas niet te pakken. Dit soort hufters schaamt zich nergens voor.

 8. Vissers

  “waarom ga je er niet achteraan/naartoe”

  Om vervolgens een mes of schroevendraaier in je flikker te krijgen zeker? :/

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).