Filmpje: Ramkraak met shovel bij Utrechts tankstation | De Utrechtse Internet Courant Filmpje: Ramkraak met shovel bij Utrechts tankstation | De Utrechtse Internet Courant

Filmpje: Ramkraak met shovel bij Utrechts tankstation

Filmpje: Ramkraak met shovel bij Utrechts tankstation
https://youtu.be/1Uo8k046ncQ?t=56s

Bij het Shell-tankstation aan de Proostwetering in Utrecht hebben drie criminelen in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 november vorig jaar een ramkraak gepleegd. Ze gebruikten daarbij een shovel. De politie heeft de daders nog niet gevonden en brengt nu beelden naar buiten in de hoop de daders te kunnen opsporen.

Met de shovel ramden de drie een groot gat in de muur van de tankshop. Daardoor ontstond een grote schadepost die nu geschat wordt op ruim 150.000 euro. Op bewakingsbeeld is te zien hoe de criminelen de ramkraak plegen. Rond half vier die nacht komen een donkergrijze Audi station én een grote shovel aanrijden bij het tankstation. Uit de Audi stappen drie mannen. Éen van hen wijst de bestuurder van de shovel waar hij de pui moet rammen. Door het onstane gat gaan drie van de mannen de shop binnen en weten een paar duizend euro uit de kluis te halen. Vervolgens rijden ze met z’n vieren weg in de donkergrijze Audi.

De shovel blijkt eerder die nacht te zijn gestolen bij grondsaneringsbedrijf Sita aan de Isotopenweg in Utrecht. Een vrachtwagenchauffeur heeft de shovel zien rijden die nacht tussen 3.15 en 3.30uur, vanaf de Isotopenweg richting de Atoomweg.

2 Reacties

Reageren
 1. Ronald

  Wat een risico en moeite voor paar duizend euro.
  Zou er echt niet meer gelegen hebben?

  Leuk muurtje trouwens, van zo’n tankshop, Kost net zoveel als een heel huis.

 2. Geenstijl@Utrecht

  Waren het niet die verongelukte gasten in Duitsland met hun Audi.
  Zoveel schade voor zo weinig geld, dan ben je geen groot licht als crimineel.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).