Gewonde bij schietpartij op Musketierlaan | De Utrechtse Internet Courant Gewonde bij schietpartij op Musketierlaan | De Utrechtse Internet Courant

Gewonde bij schietpartij op Musketierlaan

Gewonde bij schietpartij op Musketierlaan
Bij een schietpartij op de Musketierlaan in Hoograven is woensdag een 63-jarige man gewond geraakt. Het incident gebeurde rond 19.45 uur.

Bij een schietpartij op de Musketierlaan in Hoograven is woensdag een 63-jarige man gewond geraakt. Het incident gebeurde rond 19.45 uur.

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij is behandeld aan zijn verwondingen.

Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

8 Reacties

Reageren
 1. GeenStijl@Utrecht

  Woninginbraken en woningovervalen komen steeds vaker voor in Utrecht.
  En wat gaan de burgemeester van Utrecht en de politie hieraan doen zodat de inwoners van Utrecht veilig zijn tegen dit soort criminelen.
  Dat is mijn vraag naar aanleiding van dit bericht.

 2. Cor

  Benieuwd of de schietpartij iets te maken heeft met de karakteristieke huisjes op de achtergrond van de foto…

 3. Utreggeh

  @geenstijl@utrecht; wat je zegt klopt voor geen meter. De kans op een woninginbraak of overval is met de jaren alleenmaar aan het dalen hahaha. Je zuigt dat letterlijk uit je duim. Zie

  https://www.staatvanutrecht.nl/thema/criminaliteit

  En voor derest is er na het bericht van een schietpartij helemaal geen reden om te beginnen over woninginbraken en overvallen.

 4. Cor

  @Utreggeh: Vertekenend effect van de media: hoe minder vaak iets voorkomt, hoe interessanter het is om het breed uit te meten als het dan wel gebeurt. Zelfde met vliegrampen, ieder jaar meer vluchten, door de decennia heen aanzienlijk minder ongelukken, maar je lijkt alleen maar meer over ongelukken te horen de laatste jaren.

 5. jeej

  @Cor, ja subtiel in beeld gebracht, haha

 6. JdV

  Ik mag toch hopen dat in ieder geval de politiehelikopter is ingezet. Aangezien dat normaal is bij winkeldiefstal tegenwoordig moet een schietpartij helemaal reden voor inzet zijn.

 7. GeenStijl@Utrecht

  Blijkbaar lezen sommige reaguurders de fabeltjeskrant met roze berichten over de veiligheid in Utrecht.
  Slaap lekker …….

 8. Utreggeh

  @geenstijl@utrecht Gozer wat zeg je nouweer? ? de echte utrechter die de straten van 20 jaar geleden nog kan herinneren heeft door dat je gewoon een angsthaas bent die andere graag ook angstig maakt. Wie herinnert zich nog de vootstraat van 20 jaar geleden? ?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).