Gewonde bij steekincident aan de Oudegracht in Utrecht Gewonde bij steekincident aan de Oudegracht in Utrecht

Gewonde bij steekincident aan de Oudegracht in Utrecht

Gewonde bij steekincident aan de Oudegracht in Utrecht
Een man is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na een steekincident in het centrum van Utrecht.

Een man is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na een steekincident in het centrum van Utrecht.

Rond 01.00 uur ’s nacht kreeg de politie een melding van een steekincident in de Utrechtse binnenstad. Het gebeurde aan de Oudegracht, vlakbij de Winkel van Sinkel. Twee jongeren zouden een man hebben gestoken. Daarna zijn ze gevlucht.

Het slachtoffer werd in de buurt van de Rembrandt-bioscoop gevonden door hulpdiensten. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen. Het is onduidelijk of hij nog mee moest naar het ziekenhuis.

Agenten hebben in de binnenstad gezocht naar bewijsmateriaal. Er is nog niemand aangehouden.

4 Reacties

Reageren
 1. Esrin W.

  Goed om hier weer bijna dagelijks te kunnen lezen dat alles ook weer echt terug is naar normaal.

 2. Hans

  @ Esrin W.
  Ironie valt wel te waarderen.

  Maar dit is compleet abnormaal natuurlijk.
  Als je bedoelt dat de horeca weer open is en het ‘uitgaansleven’ weer zijn ‘normale gangetje gaat’ in onze stad dan schort er wat aan de volgende combinatie: horeca / alcohol / drugs / veela jonge mannen met een teveel aan testosteron. Welke rol speelt de enorme toename van de horeca van pakweg de afgelopen 10 jaar hier in en op welke wijze neemt zij hiervoor haar deel van de verantwoordelijkheid op zich? En wat is de rol en verantwoordelijkheid van die feestgangers, jongens en meisjes, die de drugsmaffia indirect sponseren en vooruit helpen met hun ‘recreatieve gebruik’? De correlatie alcoholmisbruik / harddrugsgebruik / horeca / geweldpleging bestaat! Misschien moet iedereen die zich in dat circuit begeeft zich eens op nuchtere momenten afvragen hoe hij / zij hier al dan niet aan bijdraagt.

 3. Esrin W.

  Zolang geld zoals bijna in alle gevallen dé drijfveer is zal niemand ook maar iéts doen om dit patroon wat je heel treffend beschrijft te doorbreken. Dit alles zal dus alleen maar doorgaan en over tien of twintig jaar is het pas écht een jungle outthere. “de maatschappij …. dat ben jij”.

 4. G. Veldhuijzen

  Prima samenvatting van beiden, in de pauze rond de corona maatregelen liggen de pakhuizen inmiddels vol toen geproduceerde met drugs waarmee de maffia in Nederland nu probeert deze via allerlei achterdeurtjes zoals festivals te verkopen.
  Waarom die drugsmaffia niet aangepakt ?. Of is er nog een geldstroom, die wij niet kennen, om de verkoop via z.g. vergunningen alsnog mogelijk te maken.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).