Identiteit vluchtende winkeldief die man van trap duwde bekend | De Utrechtse Internet Courant Identiteit vluchtende winkeldief die man van trap duwde bekend | De Utrechtse Internet Courant

Identiteit vluchtende winkeldief die man van trap duwde bekend

Identiteit vluchtende winkeldief die man van trap duwde bekend
Het moment dat de verdachte tegen het slachtoffer op knalt.
De identiteit van de winkeldief die op station Utrecht Centraal een man van de trap duwde is bekend. De recherche hoopt hem snel aan te kunnen houden.

De identiteit van de winkeldief die op station Utrecht Centraal een man van de trap duwde is bekend. De recherche hoopt hem snel aan te kunnen houden.

Op 12 mei stal de verdachte samen met zijn handlanger iets bij de Etos op station Utrecht Centraal. Het personeel van de winkel betrapte de twee waarna ze op de vlucht sloegen.

Eén van de verdachten rende de trap af naar het perron en kwam daarbij in botsing met een andere man. Deze viel een paar meter van de trap en raakte zwaargewond aan zijn hoofd. Een traumahelikopter werd ingezet en het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De verdachte sprong daarna in de trein naar Gouda. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde later ook aandacht aan de zaak. De handlanger van de verdachte werd eerder al gearresteerd.

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. Marcel

  Geweldig speurwerk. Top. Bedankt.
  Nu nog even een gepaste straf uitvinden? Zoiets van: Mag ik u even voordoen wat u heeft gedaan? Gaat u vast even op die plek staan dan doe ik……

 2. Nlz

  Mooi, dan dit figuur maar een keer van een grote hoge trap laten lopen door een bulldozer ofzo? Hij wekt niet de indruk een zinvolle bijdrage aan onze samenleving te zijn.

 3. Robertjc

  Hoe dan ook: we hoeven niet bang te zijn dat die gast in de gevangenis criminaliseert .

 4. Massegast

  @Robertjc —- Nee, met een taakstraf hoef je in de gevangenis inderdaad niet te criminaliseren.

 5. NK

  Ze weten wie het is maar hij is nog niet opgepakt?
  Lekker met naam en toenaam bekendmaken zodat we kunnen helpen met het vinden van dit stuk stront.

 6. Anne Marie ten Berge

  Deze roekeloze potentiële moordenaar is bekend maar nog niet opgepakt ? Hij heeft zich ook nog niet gemeld bij de politie ? Misschien ontsnapt naar een andere stad ? Hij moet echt getoond worden met foto en naam om de politie te helpen met de opsporing. Het wordt voor onze veiligheid de hoogste tijd dat er minder moordenaars los rondlopen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).