Jaar cel voor 23-jarige treinaanrander | Jaar cel voor 23-jarige treinaanrander – De Utrechtse Internet Courant

Jaar cel voor 23-jarige treinaanrander

Jaar cel voor 23-jarige treinaanrander
Elke ochtend het laatste nieuws uit Utrecht in de mail? Meld je aan voor onze nieuwsbrief Uw e-mailadres Aanmelden

De 23-jarige man die in februari 2018 vier jonge vrouwen heeft aangerand in en rondom openbaar vervoer, is veroordeeld tot 15 maanden cel, waarvan 3 maanden voorwaardelijk.

De slachtoffers die destijds tussen de 14 en de 19 jaar oud waren, zijn afzonderlijk van elkaar aangerand door de man. Twee stonden in Utrecht op de bus te wachten. Vanaf daar heeft de man de slachtoffers achtervolgd en onder andere hun billen betast.

Een derde vrouw werd bij haar billen gegrepen in het centrum van Utrecht. Zij werd ook achtervolgd. De vierde vrouw werd betast in de trein op het traject tussen Emmen en Coevorden.

Deze aanrandingen hebben volgens de rechtbank een grote impact gehad op de slachtoffers.

Voorwaarden

De man is onderzocht in het Pieter Baan Centrum. Daar bleek dat de man een alcohol- en cannabisprobleem heeft. Er zijn allerlei voorwaarden gesteld aan zijn veroordeling. Zo moet hij behandeld worden en krijgt hij een drugs- en alcoholverbod. Hij mag ook geen contact opnemen met de Utrechtse slachtoffers.

Gekoppelde berichten

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).