Jongens op scooter stelen elektrische step van kind (10) in Vleuten | De Utrechtse Internet Courant Jongens op scooter stelen elektrische step van kind (10) in Vleuten | De Utrechtse Internet Courant

Jongens op scooter stelen elektrische step van kind (10) in Vleuten

Jongens op scooter stelen elektrische step van kind (10) in Vleuten
Een 10-jarig kind is op het fietspad bij de Kruidentuinlaan in Vleuten door twee jongens op een scooter bestolen van zijn elektrische step. Dat meldt de politie via Twitter.

Een 10-jarig kind is op het fietspad bij de Kruidentuinlaan in Vleuten door twee jongens op een scooter bestolen van zijn elektrische step. Dat meldt de politie via Twitter.

Het incident gebeurde woensdagmiddag rond 14.15 uur. Het jongetje zou na de diefstal in tranen zijn geweest.

De politie spreekt over ‘twee hele stoere jongens op een zwart-grijze scooter’. De verdachten reden uiteindelijk weg in de richting van de Zandweg.

De politie vraagt getuigen zich te melden.

13 Reacties

Reageren
 1. Berk

  Man man, als je nu al zo weinig mededogen met je medemens hebt, dan zie ik het somber in. Helaas zie je dit soort berichten best vaak voorbij komen. Wat zijn dit voor lui en wie zijn hun ouders? Ik ben voor individuele vrijheden en zo, maar voor sommige bevolkingsgroepen zou het wellicht goed zijn om, zoals we ook in jaren 50 deden, een paar huisbezoeken in te plannen en te kijken hoe het met opvoeding, thuissituatie etc gesteld is en dan eventueel op tijd bij te sturen. Dit gaat namelijk niet goed zo.

 2. Pee

  Is dat het enige aan signalementen wat ze doorgeven?

 3. MJPD

  ‘twee hele stoere jongens op een zwart-grijze scooter’

  Dat is ongeveer 95% van alle scooterrijders… Snap dat dit afkomstig is van een 10-jarige, maar even doorvragen over andere uiterlijke kenmerken maakt de pakkans wat groter. Waren de twee hele stoere jongens b.v. weer hoogblond met blauwe ogen?

 4. Katja

  Overigens zijn elektrische steps verboden op straat.
  Maar het zijn natuurlijk enorme lafbekken.

 5. Pete

  Hoe diep kan een,,,mens,,,zinken

 6. Wim Vreeswijk

  Wat een lafbekken zijn dat om van een kind van 10 jaar zijn step af te pakken.

 7. Hetty

  Ik mag lijen, dat die twee dieven met die step aangehouden worden, een hoge boete krijgen, de step word ingenomen, en als blijkt, dat deze van diefstal afkomstig is, de twee een tijdje mogen gaan brommen.

 8. woutvr

  Ach, waar maken we ons druk om. Een elektrische step is toch geen speelgoed voor een 10-jarige

 9. Koel Hoofd

  Wat is er toch aan de hand aan de andere kant van het kanaal?
  Dit is al het zoveelste kind wat slachtoffer wordt van beroving.

 10. Riiiko

  Hoe triest het ook is; een elektrische step mag niet de openbare weg op.

  Uitzondering zijn een zeer klein aantal elektrische steppen met RDW-goedkeuring. Maar die zijn zo prijzig, dat ze geen kinderspeelgoed meer zijn.

  Eigen schuld, dikke bult.

 11. BdV

  Dus ze wilden ontzettend graag een elektrische step? En die konden ze niet betalen? Ach, wat zielig.

 12. Esrin W.

  Wat denk je nou zélf Hetty. Dit is Nederland. Hier gaat helemaal niks mee gebeuren.

 13. MJPD

  Typisch weer dat men zich zich drukker maakt om het feit dat een elektrische step niet is toegestaan dan dat deze is gestolen van een 11-jarige. “Eigen schuld, dikke bult”, een zeer trieste reactie…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).