Lichtgewonde bij schietpartij in Kanaleneiland | De Utrechtse Internet Courant Lichtgewonde bij schietpartij in Kanaleneiland | De Utrechtse Internet Courant

Lichtgewonde bij schietpartij in Kanaleneiland

Lichtgewonde bij schietpartij in Kanaleneiland
Bij een schietpartij in de omgeving van de Marshalllaan in de Utrechtse wijk Kanaleneiland is woensdagmiddag iemand gewond geraakt. 

Bij een schietpartij in de omgeving van de Marshalllaan in de Utrechtse wijk Kanaleneiland is woensdagmiddag iemand gewond geraakt. 

Een persoon raakte woensdagmiddag gewond na een schietpartij op de Marshalllaan in Kanaleneiland. Tijdens een conflict tussen meerdere mensen loste een van de betrokkenen een schot met een pistool.

Tijdens de schietpartij, die rond 17.30 uur plaatsvond, raakte een man gewond aan zijn hand. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

De straat tussen de Peltlaan en de Van Heuven Goedhartlaan is na het incident afgezet voor verkeer. Met een groot aantal agenten heeft de politie onderzoek gedaan. De straat werd rond 20.00 uur weer vrijgegeven. Er is vooralsnog niemand aangehouden.

4 Reacties

Reageren
 1. w

  kanaleneiland, banlieue langs het kanaal

 2. Katja

  Steeds meer schietpartijen, hoe komen ze toch aan wapens ?

 3. G. de Vries

  @ w 23/10/2019 – 21:50
  Niks banlieus, het gaat hartstikke goed op K’eiland! Veel nieuwbouw zorgt voor een andere gemêleerde bevolkingssamenstelling. Daarnaast, in welke wijk loopt er geen tuig rond?

 4. JdV

  @Katja: Dat zijn uiteraard allemaal legale bezitters van vuurwapens he ! Maar gelukkig moeten ze binnenkort de e-screener test doen en dan moeten alle gekken hun wapens inleveren en dan zijn er nooit meer schietpartijen in NL. Dus nog even geduld, de politiek is druk bezig dit op te lossen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).