Man (40) mishandeld door groep jongeren in Zuilen – Politie zoekt getuigen Man (40) mishandeld door groep jongeren in Zuilen – Politie zoekt getuigen

Man (40) mishandeld door groep jongeren in Zuilen – Politie zoekt getuigen

Man (40) mishandeld door groep jongeren in Zuilen – Politie zoekt getuigen
Een 40-jarige man is op dinsdagavond 11 augustus gewond geraakt toen hij van de Sint Bernulfstraat naar de Burgemeester van Tuyllkade liep en aangevallen werd. Hij werd door een groep jongeren uitgescholden en mishandeld en moest naar het ziekenhuis.

Een 40-jarige man is op dinsdagavond 11 augustus gewond geraakt toen hij van de Sint Bernulfstraat naar de Burgemeester van Tuyllkade liep en aangevallen werd. Hij werd door een groep jongeren uitgescholden en mishandeld en moest naar het ziekenhuis.

Het was 20.30 uur toen het slachtoffer werd uitgescholden door zo’n 4 à 5 jongeren, hij liep toen op de Sint Bernulfstraat. Eenmaal op de Burgemeester van Tuyllkade kwam er ook geweld in het spel en is de man door de jongeren mishandeld .

De politie is nog op zoek naar de verdachten en roept getuigen van het incident op om een melding te maken. Op de locatie van het voorval zitten twee horecagelegenheden waar mensen getuigen geweest moeten zijn, meldt de politie. Er loop ook een buurtonderzoek.

12 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Vervelend dat de man is mishandeld maar geen kans heeft gezien om een signalement van de daders door te geven. Dat zou de opsporing mskkelijker maken. Of is er wel een signalement maar wil DUIC dat niet delen?

 2. MJPD

  @JdV
  Eens, in het pb staat overigens geen signalement. maar er wordt wel vaker op DUIC iets niet vermeld/geplaatst.

 3. Kadoendra

  @jdV

  “Of is er wel een signalement maar wil DUIC dat niet delen?”

  Zelf ken ik DUIC als een krant die zijn lezers breed wil informeren, dus ik ga er van uit
  dat DUIC niet op de hoogte is van een signalement.

 4. Utrechter

  @JdV: dat ze het angstvallig over ‘jongeren’ hebben zegt al genoeg. Ik hoop dat ze gepakt worden!

 5. Bert

  @kadoendra

  Dan lezen wij blijkbaar een andere duic.

  Maar als er staat jongeren, politie die geen signalement geeft en de wijk Zuilen, durf ik er een krat bier op in te zetten dat het gaat om Sterre, Jan-Peter en Diederik

 6. Pee

  DUIC laat niets weg de politie laat dingen weg.
  Het slachtoffer heeft heus wel signalementen doorgegeven maar de politie kiest er bij bepaalde figuren voor om geen signalement door te geven terwijl het weer figuren betreft die het anderen toch al moeilijk maken.
  Politie moet eens meer aan de gewone burger denken en relevante info om-trend gezochte daders zoveel mogelijk doorgeven als men getuigen zoekt.
  Maar het is wel weer duidelijk waar de politie mee bezig is.
  Vraag het publiek nog maar eens een keer om begrip als de politie zelf actie voert voor beter loon of werkomstandigheden te verbeteren.

 7. Louis Bennekom

  @pee. Ik heb in het verleden al heel vaak gezien dat er op duic geen signalement wordt gegeven, terwijl ze in het artikel wel oproepen voor getuigen en als je dan op andere media kijkt of in het politiebericht dat er wel een signalement aanwezig is. Het lijkt erop dat duic er zelf bewust voor kiest geen signalementen te geven. Dat mag natuurlijk. Misschien moeten ze dat een keer kenbaar maken. Voorkomt een hoop frustratie bij lezers lijkt me zo te zien

 8. Bernhard

  Ah, ‘jongeren’. We hebben weer een hoop last van ‘jongeren’, de laatste dagen. Zie ook Den Haag.

 9. bawang putih

  duic wil blijkbaar niet de opsporing/pakkans vergroten door in hun artikelen over criminaliteit een signalement te vermelden.
  ik vind dat als je als lokaal medium een dergelijk artikel plaatst; wat notabene oproept tot getuigen, je zo volledig mogelijk moet zijn, of je plaatst t domweg niet!

 10. Koel Hoofd

  De kunst van het weglaten voorkomt het verwijt van ethisch profileren.
  Intussen zijn er genoeg filmpjes op social media te zien waaruit blijkt dat ethisch profileren toch echt wel een grondslag heeft…

  Jammer is dat juist door het beestje niet bij de naam te noemen (stokoud gezegde, niets discriminerends aan) omdat dit politiek incorrect zou zijn (=minder populair is minder stemmers) er alleen maar meer problemen ontstaan (=pokon voedingsbodem voor rechts populisme).
  Mensen zijn rare wezens.

 11. Vak K

  En nu weer in Kanaleneiland rellen door ” Jantje,Pietje en Henkie” wanneer word de rest van Nederland eens wakker, gaat de Overheid en de lokale driehoeken eens hard ingrijpen. Niks institiueel racisme of discriminatie. Het is gewoon tuig…man man, wat een land zijn we geworden!

 12. Wim Vreeswijk

  In China staan op elke hoek van de straten camera’s opgesteld. Landelijk staan er miljoenen opgesteld. Straks krijgen we in Nederland allemaal een chip geïmplanteerd zodat opsporingsambtenaren precies weten wie waar op welk moment was, dus aangehouden kan worden. Wellicht gaat dit beeld van George Orwell uit 1984 op termijn ook voor Utrecht gelden, helaas.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).