Man bij winkelcentrum Vleuterweide tegen hoofd getrapt door groep jongeren Man bij winkelcentrum Vleuterweide tegen hoofd getrapt door groep jongeren

Man bij winkelcentrum Vleuterweide tegen hoofd getrapt door groep jongeren

Man bij winkelcentrum Vleuterweide tegen hoofd getrapt door groep jongeren
Winkelcentrum Vleuterweide
Bij winkelcentrum Vleuterweide in Utrecht is op Koningsdag rond 17.30 uur een man tegen zijn hoofd getrapt door een groep jongeren.

Bij winkelcentrum Vleuterweide in Utrecht is op Koningsdag rond 17.30 uur een man tegen zijn hoofd getrapt door een groep jongeren.

Het slachtoffer werd dinsdag, op Koningsdag, getrapt nadat hij tegenover een groep jongeren een opmerking maakte over wangedrag. De groep bestond uit jongeren van tussen de 15 en 17 jaar oud, meldt de politie woensdag. Zij trapten de man tegen onder meer zijn hoofd.

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben van het incident. “Nare zaak die we graag met uw hulp oplossen”, laat de politie weten op Twitter. Getuigen kunnen contact opnemen met politiebureau De Meern.

Tekst loopt door onder de tweet

Het incident in Vleuterweide was niet het enige op Koningsdag in Utrecht. Ook in onder meer Park Lepelenburg, het Wilhelminapark en het Griftpark gingen bezoekers met elkaar op de vuist.

Gekoppelde berichten

12 Reacties

Reageren
 1. cas

  Zo blij dat onze jeugd tegenwoordig goed gedrag vertoont, hoop dat ze gepakt worden… Ach, paar uur met een prikker rondlopen en het recht heeft weer gezegevierd.

 2. Katja

  “Het incident in Vleuterweide was niet het enige op Koningsdag in Utrecht. Ook in onder meer Park Lepelenburg, het Wilhelminapark en het Griftpark gingen bezoekers met elkaar op de vuist.”.
  Jongens jongens, wát een feest !

 3. GeenStijl@Utrecht 🤫

  Tijd om ook de ouders van deze jongeren aan te pakken, desnoods de huurwoning uit,daar pak je dit tuig pas echt mee ….
  Ik hoop dat het goed gaat met het slachtoffer.

 4. Koel Hoofd

  Het lijkt er steeds meer op dat er een generatie alleen is gevoed en niet opgevoed.

 5. Kadoendra

  De oorzaak van dit soort daden moet gezocht worden dat heel veel personen een te groot ego hebben en daardoor totaal niet om kunnen gaan met kritiek.

  Herman Brood die in de hemel is heeft een goede levensles voor deze personen;

  “Ze kunnen beter over je fiets lullen dan over je lul fietsen.”

 6. JdV

  signalement van de daders?

 7. Lombokker

  @Katja
  Dat zijn dingen die je niet met elkaar kunt vergelijken.

  Dronkemansruzies tijdens het uitgaan; daar springen meestal wel mensen tussen om de boel te sussen.

  Etterbakjes die worden aangesproken op hun gedrag, en die persoon vervolgens in groepsverband mishandelen; inclusief kopschoppen als hij al weerloos op de grond ligt. Als je dat probeert te sussen loop je zelf ook kans om klappen te krijgen.

  Nogal een verschil, zo vind ik. Al keur ik het allebei af.

 8. Berend

  Dit is stigmatiserend naar alle jongeren. Alsof dit typisch is wat jongeren doen.

 9. Kees

  @Berend. Dan zouden we de jongeren waarbij dit gedrag typerend is moeten benoemen en dat willen we niet want dat is polariserend. Daarom zadelen we alle jongeren maar op met dit stigma.

 10. Simon

  Dit is stigmatiserend naar alle mensen. Alsof dit typisch is wat mensen doen.

 11. Esrin W.

  Precies Berend, dit is ook wat JdV bedoelt, doe eens een goed signalement van de jongeren. Dit zal alweer verhelderend werken.

 12. Katja

  @Lombokker “Wat een feest” is uiteraard cynisch bedoeld.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).