Man neergeschoten op de Lamadreef in Overvecht | De Utrechtse Internet Courant Man neergeschoten op de Lamadreef in Overvecht | De Utrechtse Internet Courant

Man neergeschoten op de Lamadreef in Overvecht

Man neergeschoten op de Lamadreef in Overvecht

Voor de tweede keer in een maand tijd heeft er in Overvecht een schietincident plaatsgevonden. Donderdagavond werd rond half twaalf een 21-jarige man neergeschoten. Dit gebeurde achter het winkelcentrum aan de Amazonedreef, zo meldt RTV Utrecht vandaag.

De politie, die nu op zoek is naar getuigen, werd gealarmeerd door buurtbewoners die buiten knallen hoorden. Na het incident reden meerdere auto’s weg.

De man is lichtgewond geraakt en naar het ziekenhuis afgevoerd.  Waarom en door wie de man is neergeschoten, is op dit moment nog niet bekend. In deze zaak is er nog niemand opgepakt.

1 Reactie

Reageren
  1. [email protected]

    Als politie moet je juist de echte criminelen pakken, maar het draait tegenwoordig nog alleen maar om boete en Euro”s plukken.
    Terwijl wietkwekkers worden gejaagd en vervolgd, hebben harddrugs dealers vrij spel in Utrecht.
    Kunnen wij nog vertrouwen hebben in het politie apparaat en zijn leidinggevenden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).