Man wordt bedreigd met wapen en beroofd op Claudiuslaan in Utrechtse wijk De Meern Man wordt bedreigd met wapen en beroofd op Claudiuslaan in Utrechtse wijk De Meern

Man wordt bedreigd met wapen en beroofd op Claudiuslaan in Utrechtse wijk De Meern

Man wordt bedreigd met wapen en beroofd op Claudiuslaan in Utrechtse wijk De Meern
Op de Claudiuslaan in de Utrechtse wijk De Meern is in de nacht van woensdag op donderdag een man bedreigd met een wapen en beroofd.

Op de Claudiuslaan in de Utrechtse wijk De Meern is in de nacht van woensdag op donderdag een man bedreigd met een wapen en beroofd.

Het slachtoffer parkeerde rond 1.45 uur zijn auto op de Claudiuslaan. Op het moment dat hij uitstapte, zag hij hoe twee mannen met bivakmutsen op naar hem toe renden. De daders bedreigden hem met een wapen en dwongen het slachtoffer om zijn waardevolle spullen af te staan. Het tweetal is vervolgens weggerend in de richting van de Germanicusweg.

De politie heeft via Twitter een signalement van de twee daders verspreid. Mensen die in de omgeving wonen en een camera hebben hangen, worden gevraagd de beelden daarvan te bekijken. Getuigen kunnen met de politie contact opnemen via 0900 8844.

7 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Alweer zo’n vaag signalement: “Beiden slank, 20 jr, donkere kleding, bivakmuts.”
  Waarbij ik me dan wel weer afvraag hoe de politie weet dat ze 20 jaar oud zijn.

 2. GeeWee

  De Utrechtse wijk De Meern? Het dorp De Meern!

 3. Koel Hoofd

  @Lombokker
  Misschien paste ‘rond de 20 jaar’ niet in de tweet?

  Eigenlijk best raar om twitter als opsporingsmedium te gebruiken.
  Twitter is een gehandicapt medium door het beperkte aantal karakters en maar klein bereik. Voor de overname door Musk waren er 3.5 miljoen accounts in 2022 op bijna 18 miljoen Nederlanders. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit aantal na de overname fors is gezakt.
  Want in 2021 waren dat er nog maar 2.9 miljoen en in 2019 gebruikten 1 miljoen Nederlanders twitter dagelijks waar bij 385.000 in een maand 5.6 miljoen tweets hebben gestuurd. Kortom, twitteraars zijn een klein clubje die erg luid zichzelf profileren.

 4. wollie

  Wat vervelend voor die meneer.

 5. Geenstijl@Utrecht

  Er moet gewoon meer geld in de politie geïnvesteerd worden,zodat er meer blauw op straat komt.
  Niet van die halfbakken handhavers die het liefs wegkijken,zodat ze niets hoeven te doen. P

 6. Pee

  Tsja , dat krijg je er van..
  Worden ze gepakt dan gaan ze lachend de rechtszaal uit.

 7. Derk van Dorth, inwoner van Overvecht

  De Utrechtse wijk De Meern? Wat een dwaasheid, zoals de Haagse wijk Scheveningen. De Meern is een dorp, ooit net als Vleuten, waarmee het een gemeente vormde, ondanks 85% lokaal protest geannexeerd door Utrecht om daar maar een grote stad van te maken met extra inkomsten. Woont de schrijver van dit artikel wel in de gemeente Utrecht?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).