Man zwaait met vuurwapen op Kanaalstraat en wordt aangehouden | De Utrechtse Internet Courant Man zwaait met vuurwapen op Kanaalstraat en wordt aangehouden | De Utrechtse Internet Courant

Man zwaait met vuurwapen op Kanaalstraat en wordt aangehouden

Man zwaait met vuurwapen op Kanaalstraat en wordt aangehouden
De politie heeft dinsdag een 27-jarige man aangehouden die in het bezit was van een vuurwapen. Hij zou ermee hebben gezwaaid op de Kanaalstraat.

De politie heeft dinsdag een 27-jarige man aangehouden die in het bezit was van een vuurwapen. Hij zou ermee hebben gezwaaid op de Kanaalstraat.

Een getuige zag dat de 27-jarige man uit de gemeente Cranendonck in Noord-Brabant met een vuurwapen zwaaide. De politie vond de man vervolgens in een horecagelegenheid door het signalement en live camerabeelden.

De man is aangehouden en het wapen is in beslag genomen. De politie doet daarnaast onderzoek naar ‘de echtheid van het vuurwapen’.

10 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Jeetje zeg. Maar goed dat justitie druk bezig is met de invoering van de e-screener. Daarmee had voorkomen kunnen worden dat deze man na meerdere jaren lidmaatschap van een schietvereniging eindelijk een vuurwapen mocht aanschaffen en dat vervolgens meeneemt om er mee in Utrecht te gaan lopen zwaaien. Goed bezig ministerie van justitie !

 2. Donald

  Never a dull moment in de Kanaalstraat

 3. Herman

  Wat een bende is het toch altijd in die Kanaalstraat. Waarom het voor veel mensen de status als ‘gezellige straat’ heeft snap ik niet. Zelfs als je de straat volhangt met kerstlampjes zoals ze onlangs weer hebben gedaan. Je kunt die straat niet op of af zonder omver te worden gereden door louche types in hun Volkswagen Golf’jes.

 4. MJPD

  @Herman
  Als je er niet in de buurt woont, dan heb je er ook weinig te zoeken, lijkt me. Oeh, “louche types”. Niet al te concreet worden in de beschrijvingen, dat mag niet…

 5. Scherpschutter

  Ik zie het probleem niet. In een werkelijke beschaving word je gestraft voor werkelijke misdaden: het schenden van lijf of goed. En daar is hier op geen enkele manier sprake van…

  Mijnheer heeft met een object in de lucht staan zwaaien kennelijk. Big deal zeg..

 6. Gregor

  Na jaren in Lombok te hebben gewoond ben ik blij dat ik mijn biezen heb gepakt richting Leidsche Rijn. Het lijkt wel een ghetto te worden rondom de Kanaalstraat. Als je dat dan vergelijkt met de wijken hier: Een oase van rust en veiligheid!

 7. Diederik

  @gregor

  Een yuppen wijk bedoel je. De grap is juist dat de buurt zich ontwikkelt en netter en duurder wordt. Alleen de Kanaalstraat blijft stilstaan en is nog steeds chaotisch, vol met drugstuig en fastfood eetgelegenheden. De kloof met de bewoners groeit met de dag. Hopelijk haalt de verandering naar eenrichtingsverkeer een boel van het sluip autoverkeer weg. Minder chaos is hopelijk minder drugsrunners. Nu de witwas praktijk nog aanpakken. Maar ja. Lastig.

 8. G.H.

  @Gregor: Als rust voor u belangrijker is dan levendigheid, dan is Leidsche Rijn uw plek, gefeliciteerd met uw verhuizing.
  Zelf moet ik er niet aan denken om in een pure slaapstad zonder enige activiteit te wonen, maar ieder zijn ding.

 9. Gregor

  @Diederik Zouden die Yuppen zelf niet de grootste afnemers zijn van die dealers? Naast het schaaltje chips en worst, liggen tegenwoordig de witte lijntjes keurig uitgelegd op de verjaardagstafels binnen bepaalde kringen. De afnemers wonen vaak niet zo heel ver weg.
  @G.H. U bent van harte uitgenodigd om het tegendeel te ervaren. Maar u moet er wel voor openstaan en niet te krampachtig doen, gaat een wereld voor u open!

 10. wim bredewoud

  Werd een tijdje terug bijna aangereden daar.In plaats van een gezicht achter het stuur zag ik een ballon.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).