Massagesalon aan de Amsterdamsestraatweg gesloten wegens illegale prostitutie - De Utrechtse Internet Courant Massagesalon aan de Amsterdamsestraatweg gesloten wegens illegale prostitutie - De Utrechtse Internet Courant

Massagesalon aan de Amsterdamsestraatweg gesloten wegens illegale prostitutie

Massagesalon aan de Amsterdamsestraatweg gesloten wegens illegale prostitutie
Een massagesalon aan de Amsterdamsestraatweg is gesloten in verband met illegale prostitutie. Het gaat om de Chinese massagesalon Sirene op nummer 144c.

Een massagesalon aan de Amsterdamsestraatweg is gesloten in verband met illegale prostitutie. Het gaat om de Chinese massagesalon Sirene op nummer 144c.

De salon is gesloten nadat bewoners hadden geklaagd. Vervolgens hebben gemeentelijke toezichthouders bij de massagesalon een onderzoek uitgevoerd. Bij het onderzoek is onder andere een ‘mystery-guest’ ingezet. Hij kreeg tijdens een massage seksuele diensten aangeboden. De massagesalon is daarom per 15 november gesloten.

De sluiting is onderdeel van de integrale aanpak om de overlast op de Amsterdamsestraatweg tegen te gaan en de veiligheid en leefbaarheid in het gebied te vergroten.

7 Reacties

Reageren
 1. GeenStijl@Utrecht

  Snap niet wat het probleem is ……

 2. Hobby

  Verrassend (en zo zijn er nog 50).

 3. katja

  Ja, duuh….elke keer weer worden er salons gesloten wegens prostitutie. Er zitten er nog zo’n 10 op de ASW, waarvan eentje zelfs al twee keer werd gesloten. Maar met een “andere” eigenaar mag je gewoon weer open. En waarom pas op 15 november dicht ? Sinds sluiting Zandpad werd de ASW opeens geconfronteerd met een hausse aan “massagesalons”. Rara, hoe kan dat ?

 4. Martin Roza

  Ik laat me ook wel eens masseren aan de ASW, altijd naar tevredenheid en zonder vraag naar of aanbod van “sexuele diensten”. Ik vraag me echter af wat bewoners hier aan overlast van ervaren; die zaken (waar na het kortzichtig om zeep helpen van de echte prostitutie in Utrecht 4 jaar geleden natuurlijk al snel veel vraag naar was) spelen zich toch af achter gesloten deuren en niet en plein public op het trottoir ?? Als eenzame mensen hiermee aan hun trekken kunnen komen (sorry voor de woordspeling) vind ik deze rigoureuze aanpak de zoveelste vorm van vertrutting. Zet liever keihard in op echte criminaliteit (de bestrijding daarvan wel te verstaan) !!

 5. Sjonge

  Weer zo iemand die denkt dat prostitutie onschuldig is.

  Mensenhandel, verkrachting, dwang, maffia die erachter zit, verbanden met wapenhandel, drugshandel e.d.. Het over lijken gaan. Bedreiging, moord. Noem maar op. Geldwitwasserij, vastgoedhandel. Noem maar op..

 6. Cico

  Mensenhandel en gedwongen prostitutie *is* echte criminaliteit, Martin

 7. Martin Roza

  Drugs- en wapenhandel is echte criminaliteit; dat veroorzaakt overlast. Als aangetoond wordt dat die masseuses onder dwang werken en illegaal hier verblijven liggen de zaken anders; dan mag zo’n zaak wat mij betreft inderdaad gesloten worden. Zo had de raamprostitutie 4 jaar geleden ook aangepakt moeten worden; de rotte appels eruit. Dat wil zeggen: de hoertjes bescherming bieden (zo nodig met een nieuwe identiteit) en de gewelddadige pooiers heeeeel lang achter de tralies.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).