Medewerker St. Gregorius College verdacht van ontucht | De Utrechtse Internet Courant Medewerker St. Gregorius College verdacht van ontucht | De Utrechtse Internet Courant

Medewerker St. Gregorius College verdacht van ontucht

Medewerker St. Gregorius College verdacht van ontucht

Gisteren aan het eind van de dag werd via de lokale media bekend gemaakt dat een medewerker van het St. Gregorius College is aangehouden op verdenking van ontucht met een minderjarige. Het slachtoffer blijkt geen leerling van de school te zijn.

De directie van het Gregorius heeft personeel, leerlingen en ouders geïnformeerd over de zaak en betuigt zijn medeleven aan het slachtoffer. Ook benadrukt de school, dat de man nog onder verdenking is en dus nog niet is veroordeeld. Welke functie de man op de school had wil de directie niet zeggen. Op de website van RTV Utrecht is te lezen dat de omroep via Twitter van meerdere mensen heeft vernomen dat het om een godsdienstdocent gaat.

Het St. Gregorius College is een rooms-katholieke school voor voortgezet onderwijs en heeft bijna twaalfhonderd leerlingen. De school heeft twee locaties in de Utrechtse binnenstad.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).