Meerdere arrestaties in Lombok na observaties politie | De Utrechtse Internet Courant Meerdere arrestaties in Lombok na observaties politie | De Utrechtse Internet Courant

Meerdere arrestaties in Lombok na observaties politie

Meerdere arrestaties in Lombok na observaties politie
De politie is woensdag op meerdere locaties in de Kanaalstraat gaan observeren om mogelijke drugstransacties te ontdekken. Daarbij zijn drie mannen gearresteerd.

De politie is woensdag op meerdere locaties in de Kanaalstraat gaan observeren om mogelijke drugstransacties te ontdekken. Daarbij zijn drie mannen gearresteerd.

Tussen 15.30 uur en 18.00 uur observeerden agenten op diverse locaties in de Kanaalstraat op mogelijke verdachte situaties. Er werd specifiek gelet op drugstransacties die werden uitgevoerd.

Door de observaties kon de politie drie arrestaties doen. Twee verdachten werden gezamenlijk aangehouden, een 34-jarige inwoner van Utrecht en een 49-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij bleken in het bezit te zijn van bijna 1000 euro aan contant geld, meerdere telefoons, 9 ponypacks (verpakkingen) met vermoedelijk cocaïne en 42 bolletjes harddrugs. De twee zitten nog vast.

Ook werd een derde persoon aangehouden, een 44-jarige inwoner van Bilthoven. Deze man wordt ervan verdacht kort daarvoor drugs te hebben gekocht van een van de andere verdachten. Bij zijn aanhouding werd een kleine hoeveelheid drugs gevonden. Dit is in beslag genomen waarna de man zijn weg kon vervolgen.

5 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Goed bezig hoor! Nu nog hopen dat de rechter ook doorpakt.

 2. Berend

  De jongens trekken nu o.a. richting majellapark en omgeving mocht je ze kwijt zijn.

 3. Boodschapje

  Ik loop regelmatig door de kanaalstraat
  Boodschapje hier
  Boodschapje daar
  Wat me opvalt
  Heel veel dubbelparkeren
  Handhaving die altijd net de andere kant opkijken
  Drugsdealers,,dat ziet iedereen
  Opzichtig hard door de wijk scheuren
  Levensgevaarlijk,,met kinderen etc

 4. Hadjememaar

  Zou dubbelparkeren statusverhogend werken of zo?

 5. Cico

  Ja, ik kijk ook altijd enorm op tegen zo’n Polo dat de halve weg+fietspad blokkeert zodat de bestuurder een broodje kan halen. Echt stoer, wat een mannen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).