Meerdere voertuigen Kanaleneiland in brand gevlogen | De Utrechtse Internet Courant Meerdere voertuigen Kanaleneiland in brand gevlogen | De Utrechtse Internet Courant

Meerdere voertuigen Kanaleneiland in brand gevlogen

Meerdere voertuigen Kanaleneiland in brand gevlogen
Vannacht is de brandweer drie keer uitgerukt naar Kanaleneiland. Bij alledrie de branden ging het om voertuigen.

Vannacht is de brandweer drie keer uitgerukt naar Kanaleneiland. Bij alledrie de branden ging het om voertuigen.

Om 22:30 uur kreeg de brandweer de eerste melding. Een scooter was in brand gevolgen aan de Livingstonelaan. Het tweede voertuig was een auto, die rond 02:30 uur in brand vloog aan de Churchilllaan.

De brandweer was net klaar met blussen toen er een nieuwe melding kwam bij het 5 Mei Plein. Dit keer stond een achterwiel van een bus in brand, de politie kon de brand zelf blussen.

Op dit moment is een onderzoek in gang naar de oorzaak van de branden.

4 Reacties

Reageren
 1. Andre

  Die voertuigen vliegen niet zomaar in brand hoor,
  ze worden aangestoken door vandalen/criminelen die geen enkel respect hebben voor andermans eigendom.

 2. mimih

  @Andre, Bij voertuigbranden denk ik zelf eerder aan verzekeringsfraude dan aan vandalen

 3. waldorff

  serieus mimih??? Denk je nou echt dat er al jaren mensen in Kanaleneiland en Overvecht proberen verzekeringsfraude te plegen? Of met Oud en Nieuw? -allemaal verzekeringsfraude?

  Dan moeten de auto’s niet WA verzekerd zijn want als de eigenaren enkel een WA-verzekering hebben, betaalt de verzekering niets. De verplichte wettelijke aansprakelijkheidsverzekering dekt enkel schade die aan iemand anders wordt toegebracht en verder niets.

 4. Michiel

  “In brand gevlogen” …. aparte woordkeuze. Alsof al die auto’s en scooters en bussen zomaar uit zichzelf *poef* in brand vliegen, en het helemaal niks te maken heeft met “amok makende jongeren” zoals we dat tegenwoordig alleen nog maar mogen noemen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).