Meisje (14) aangerand door groep jongens | De Utrechtse Internet Courant Meisje (14) aangerand door groep jongens | De Utrechtse Internet Courant

Meisje (14) aangerand door groep jongens

Meisje (14) aangerand door groep jongens
Park de Hoge Weide. Beeld: Google Streetview
Een 14-jarig meisje is woensdagmiddag 29 maart aangerand door een groep jongens. Het gebeurde in Park de Hoge Weide bij Leidsche Rijn. Dat heeft de politie laten weten.

Een 14-jarig meisje is woensdagmiddag 29 maart aangerand door een groep jongens. Het gebeurde in Park de Hoge Weide bij Leidsche Rijn. Dat heeft de politie laten weten.

Rond 17.00 uur fietste het meisje uit Utrecht op het fietspad van de Verlengde Vleutenseweg, waar zij werd ingehaald door vijf lichtgetinte jongens. Eén van hen reed op een rode scooter. De jongens dwongen haar te stoppen, pakten spullen van haar af en randden haar aan.

Een voorbijganger, mogelijk een vader die daar met zijn dochtertjes liep, zei er iets van. De jongens gaven de spullen terug, maar pakten ze weer af toen de man uit beeld was. De jongens zijn uiteindelijk weggereden in de richting van Leidsche Rijn. De jongens spraken over Kanaleneiland, mogelijk hebben zij daar een verband mee.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen, in het bijzonder de man die de jongens aansprak, om contact op te nemen met de politie.

3 Reacties

Reageren
 1. cas

  Zo jammer dat mensen hun kinderen niet meer kunnen opvoeden en een beetje normen en waarden bij brengen…

 2. Marijn

  Een signalement t.b.v opsporing zou wel behulpzaam zijn.

 3. Michiel

  Signalement? Lichtgetint, scooter, Kanaleneiland. Succes met zoeken!
  Resultaat van 30 jaar wegkijken. Die jongens lachen zich rot. Vinden het geweldig en stoer dat ze zo’n “hoer” even hebben laten zien we er de baas is. Met z’n vijven natuurlijk want ze durven alleen iets in een groep. Gepakt worden ze toch niet en volgende week staan ze gewoon weer andere mensen lastig te vallen, aan te randen, of spullen te jatten. Wat een verrijking.
  Nou ja, mogelijk kan de persoon die de jongens aansprak (is nog dapper, voor je het weet krijg je die vijf gasten bovenop je en hebben ze een mes of betonschaar bij zich) nog een signalement geven, maar zelfs als ze gepakt worden zal het niet meer dan een taakstrafje worden, want “kan niet bewezen worden wie wat heeft gedaan” en het meisje lokte het toch ook wel een beetje uit door zomaar alleen door het park te fietsen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).