Minderjarige wordt in woonwijk Terwijde op straat beroofd met steekwapen | De Utrechtse Internet Courant Minderjarige wordt in woonwijk Terwijde op straat beroofd met steekwapen | De Utrechtse Internet Courant

Minderjarige wordt in woonwijk Terwijde op straat beroofd met steekwapen

Minderjarige wordt in woonwijk Terwijde op straat beroofd met steekwapen
Een minderjarige jongen is donderdag in een woonwijk in Terwijde onder bedreiging van een steekwapen beroofd. De politie arresteerde niet veel later een 20-jarige man uit Utrecht.

Een minderjarige jongen is donderdag in een woonwijk in Terwijde onder bedreiging van een steekwapen beroofd. De politie arresteerde niet veel later een 20-jarige man uit Utrecht.

De straatroof vond plaats op de hoek van de Victor Herbertstraat en de Frans Leharsingel in Utrecht. De verdachte sprak het slachtoffer aan en liet hem zijn steekwapen zien. Hij zei dat de jongen zijn sieraden moest geven. Na de diefstal vluchtte de verdachte weg in de richting van de Jean Gilbertlaan.

Na een kort onderzoek kon de politie de identiteit van de verdachte achterhalen. De man werd donderdag aangehouden bij zijn woning in Utrecht. Hij was in het bezit van de gestolen sieraden.

6 Reacties

Reageren
 1. [email protected]😉

  3dagen en de dader staat straks weer buiten met een dagvaarding, dat is de rechtstaat Nederland.
  Ik hoop dat het met het slachtoffer goéd gaat komen,sterkte….

 2. Wendy

  wat doet een minderjarige met sieraden op straat?

 3. streekgenoit

  inderdaad,een minderjarige met sieraden op straat??al moet natuurlijk wel kunnen
  het blijft natuurlijk wel een waardeloos figuur die met een mesje gaat bedreigen en natuurlijk na verhoor weer weder gezonden wordt,zo gaat het bij onze fijne politie
  tja we weten allemaal wie hoofdzakelijk met messen werken

 4. Hans

  “wat doet een minderjarige met sieraden op straat?”
  Nou, misschien droeg hij gewoon een horloge, en een ring van zijn vriendinnetje? Dat is voor sommige “Nederlanders’ al aanleiding genoeg om een dergelijk iemand eens eventjes te rippn.

 5. Koel Hoofd

  Andere vraag, waarom terroriseren 18plussers minderjarige kinderen met messen?
  Lijkt wel een nieuwe trend want in Nieuw Engeland was het ook al raak, en er zijn al meerdere incidenten geweest.

  Dat Utrecht zo graag een zeer grote stad wil zijn, moet de gemeente weten. Maar als kinderen daar het slachtoffer van gaan worden, is er toch echt iets grof mis met onze samenleving en besteding van de middelen voor handhaving.

 6. G.H.

  @Wendy: ik heb het de minderjarigen niet gevraagd, maar ik vermoed hetzelfde als wat meerderjarigen doen:
  – een horloge wordt om de pols gedragen;
  – een kettinkje om de nek of (meisjes) om de enkel;
  – oorbellen gaan door de oorlel;
  – en tot slot de piercings; die kunnen op diverse locaties van het lichaam worden bevestigd. Bijvoorbeeld de wenkbrauwen, de oorschelp, de neusvleugels, onder- en bovenlip, de beide tepels, de navel en de clitoris of de eikel.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).