Odin trekt team terug uit competitie na veldslag - De Utrechtse Internet Courant Odin trekt team terug uit competitie na veldslag - De Utrechtse Internet Courant

Odin trekt team terug uit competitie na veldslag

Odin trekt team terug uit competitie na veldslag
Het team van VV Odin dat afgelopen zaterdag twee spelers van de tegenpartij het ziekenhuis in sloeg, is door de eigen club nu uit de competitie gehaald. Tegenstander Delta Sports deed eerder ook al aangifte tegen de Utrechtse voetbalclub. 

Het team van VV Odin dat afgelopen zaterdag twee spelers van de tegenpartij het ziekenhuis in sloeg, is door de eigen club nu uit de competitie gehaald. Tegenstander Delta Sports deed eerder ook al aangifte tegen de Utrechtse voetbalclub. 

Het ging zaterdag helemaal mis op het veld van Odin. Twee spelers van Odin en Delta Sports duwden elkaar na een woordenwisseling. Toeschouwers bemoeiden zich met het opstootje en zouden spelers van Delta Sports hebben geslagen.

De scheidsrechter besloot daarop de wedstrijd te staken bij een 2-1 stand. Toen de spelers van Delta Sports in de kleedkamer zaten zouden zij nog eens zijn belaagd door spelers van Odin. Ook mensen die zich in de kantine bevonden zouden de spelers van Delta hebben aangevallen.

De voorzitter van Odin heeft nu zijn excuses aangeboden voor het incident en laten weten het team terug te trekken uit de competitie.

5 Reacties

Reageren
 1. Niels Bokhove

  Wat een heerlijke sport, dat voetbal!…… Maar waarom veranderen ze niet alle voetbalclubs in karate- of kickboksclubs? Sluit mijns inziens beter bij de realiteit aan.

 2. Ad Boomer

  Het is alweer duidelijk: sport en sportief hebben niks met elkaar te maken.

 3. Jaap Verhoeven

  Ik sta met mijn twee zoontjes twee keer per weekend langs de lijn en dat gaat altijd allemaal bijzonder sportief, ook tussen de ouders onderling. Stukken sportiever zelfs dan in mijn jeugd. Zelfs in het FC Utrecht stadion kom ik heel graag met m’n zoontjes. Er is ook rond het profvoetbal veel minder hooliganism dan vroeger.

  Dus onzin om gelijk alle voetbalclubs gelijk te schakelen. Als je dat zo ziet dan ben je zelf denk ik niet op de hoogte van het huidige voetbal. Rotte appels zullen er altijd zijn in een sport die door alle lagen van de maatschappij gespeeld wordt. Het is wel goed om te zien dat Odin dit zelf ook niet accepteert.

 4. peter v

  Jaap,

  Dat zijn dezelfde personen die je een tokkie of nazi noemen als je het ergens niet mee eens bent in de maatschappij waar zij wel achter staan.

  niet op reageren dus….

 5. Arthur

  Nou Jaap, ik vind het fijn dat je reageert. Dat laat namelijk zien dat voetbal door heel veel mensen gewoon sportief gespeeld wordt. Als levers van dit artikel ook jouw verhaal lezen, zien ze ook de positieve kant van voetbal. Dank dus voor het delen!

  Ps: zelf voetbal ik ook al 30jaar met veel plezier. Er zijn zeker problemen, flinke ook. Laten we die hard aanpakken, en de rest lekker hun spelletje laten spelen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).