Omstreden huisbaas Marcel van Hooijdonk krijgt gebieds- en contactverbod - De Utrechtse Internet Courant Omstreden huisbaas Marcel van Hooijdonk krijgt gebieds- en contactverbod - De Utrechtse Internet Courant

Omstreden huisbaas Marcel van Hooijdonk krijgt gebieds- en contactverbod

Omstreden huisbaas Marcel van Hooijdonk krijgt gebieds- en contactverbod
De rechter heeft een gebieds- en contactverbod opgelegd aan huisbaas Marcel van Hooijdonk. Dat meldt het AD. De huisbaas kwam al vaker in opspraak vanwege onder meer intimidatie.

De rechter heeft een gebieds- en contactverbod opgelegd aan huisbaas Marcel van Hooijdonk. Dat meldt het AD. De huisbaas kwam al vaker in opspraak vanwege onder meer intimidatie.

Van Hooijdonk mag een half jaar lang geen contact opnemen met twee huurders aan de Rapenburchdreef in Overvecht. Hij mag, volgens het dagblad, ook drie maanden lang niet in of voor de deur van zijn huurders komen.

De omstreden huisbaas mag wel via medewerkers contact onderhouden met de huurders. Als hij zich niet aan het verbod houdt moet hij duizend euro per overtreding betalen.

De huurders werden geïntimideerd door Van Hooijdonk nadat ze naar de huurcommissie stapten, omdat de hoogte van hun huur aan te vechten. Er werd een slot dichtgelijmd, problemen in het huis werden niet meer hersteld en er bonkte iemand op de deur ’s nachts.

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. G.H.

  “De omstreden huisbaas mag wel via medewerkers contact onderhouden met de huurders.”
  En die medewerkers zijn uiteraard geheel zuiver op de graat.

 2. Peet

  Slappe uitspraak,,,dan stuurt hij toch zijn lieve vriendjes

  Weer zo.n wereldvreemde d66 rechter

 3. Mathijs

  @Peet middelbare school niveau maatschappijleer is ook moeilijk. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Trias_politica

 4. JdV

  @Mathijs: Aha, jij verwart de theorie met de praktijk. Dat is inderdaad heel erg middelbare school niveau. Keep on dreaming.

 5. Dirk

  Ik weet niet wat er geeist is, maar dit zet weinig zoden aan de dijk. Die vent heeft genoeg mannetjes die hij kan inhuren om de intimidaties te laten voortduren en dat is ook wat hij al eerder gedaan heeft.

  Deze man denkt alleen in geld en het enige wat hem kan tegenhouden is het opleggen van hele hoge boetes.

 6. Tony

  Zo’n rechterlijke uitspraak raakt Van Hooijdonk wel hard omdat hij minder een serieuze gesprekspartner is voor de gemeente en Mitros om leegstaande kantoorpanden om te katten naar kamerverhuur

 7. Katja

  Drie maanden niet in de buurt van huurders komen. En daarna ?
  Maar wel via medewerkers (zou niet voor hem willen werken !) in contact blijven met de huurders. Daar zullen ze blij mee zijn.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).