Op twee plekken schoten in Lombok; Politiehelikopter ingezet | De Utrechtse Internet Courant Op twee plekken schoten in Lombok; Politiehelikopter ingezet | De Utrechtse Internet Courant

Op twee plekken schoten in Lombok; Politiehelikopter ingezet

Op twee plekken schoten in Lombok; Politiehelikopter ingezet
Eén van de beschoten bedrijven
In de nacht van dinsdag op woensdag zijn op twee plekken in Lombok schoten gelost. Het gaat om winkelpanden aan de Laan van Nieuw Guinea en op het Moskeeplein.

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn op twee plekken in Lombok schoten gelost. Het gaat om winkelpanden aan de Laan van Nieuw Guinea en op het Moskeeplein.

Op de Laan van Nieuw Guinea is een vishandel onder vuur genomen rond 04.00 uur. Op het Moskeeplein werd even later ook melding gemaakt van schoten op een pand.

Een woordvoerder zegt dat de politie vrij snel ter plaatse was en dat er een helikopter werd ingezet, maar dat er nog geen verdachten zijn aangehouden. Er wordt vandaag nog verder onderzoek gedaan.

Voor zover bekend zijn er geen gewonden.

9 Reacties

Reageren
 1. G.H.

  Een verdwaalde kogelvis?

 2. JdV

  Het was weer heerlijk wakker worden vannacht om 4.15 uur.

 3. Geert

  Begrijp niet dat er niet veel meer repressie is rondom de Kanaalstraat. Er rijden daar zo overduidelijk veel evident foute types rond in dure auto’s met buitenlandse kentekens en geblindeerde ramen die onnodig gas geven/remmen. Kan niet anders dan dat het hiermee samenhangt.

 4. BdV

  Maffiabeschermgeld niet betaald, of zijn dat soort praktijken nu echt achterhaald? Ik ben wel benieuwd naar de reden, oorzaak, motief, of wat er ook uit het nader onderzoek komt.

 5. wollie

  maar hopen dat er niemand bij de vissen sliep

 6. herman

  Leuk hoor, die heli komt natuurlijk veel te laat, heeft de inzet behalve veel herrie en geldverkwisting nog iets opgeveerd?

  Laat de betrokkenen dit soort conflicten lekker zelf onderling uitzoeken.

 7. Erwin

  @herman: hoezo “natuurlijk” te laat..?! Heli is er soms binnen enkele minuten al.
  En hoezo moeten betrokkenen dit soort conflicten lekker zelf onderling uitzoeken? Bedoel je dat we schietpartijen in de openbare ruimte maar normaal moeten vinden, inclusief vergismoorden? Dat we hieraan maar geen politiecapaciteit moeten besteden?

 8. [email protected]

  Verkeerde vis geleverd denk ik, iets anders kan ik er niet van máken.

 9. A

  Zojuist weer schoten gelost. Hopen dat de politie snel de achterliggende situatie op het spoor is. Geen veilig gevoel in de kanaalstraat nu..

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).