Opbrengst ondernemer kerstmarkt Twijnstraat gestolen | De Utrechtse Internet Courant Opbrengst ondernemer kerstmarkt Twijnstraat gestolen | De Utrechtse Internet Courant

Opbrengst ondernemer kerstmarkt Twijnstraat gestolen

Opbrengst ondernemer kerstmarkt Twijnstraat gestolen
De opbrengst van een ondernemer op de kerstmarkt in de Twijnstraat is gestolen. De buit zou iets meer dan 4.000 euro bedragen. Dat laat Gert-Jan Stok, ondernemer op de markt, weten in een oproep op Facebook, die massaal wordt gedeeld. 

De opbrengst van een ondernemer op de kerstmarkt in de Twijnstraat is gestolen. De buit zou iets meer dan 4.000 euro bedragen. Dat laat Gert-Jan Stok, ondernemer op de markt, weten in een oproep op Facebook, die massaal wordt gedeeld. 

Stok heeft inmiddels aangifte gedaan, maar laat weten in verband met kerst barmhartig te willen zijn voor de dief. “Indien je voortijdig contact met mij opneemt en de kluis met inhoud terug geeft, strijk ik met de hand over mijn hart, doe ik geen aangifte en meld ik de zaak bij de politie af.”

Wij hebben gisteren met z’n allen keihard gewerkt op de leukste kerstmarkt van Utrecht met ons horeca-terras aan de Twijnstraat bij de Nicolaasstraat”, vertelt Stok. “We hebben geprobeerd er een feestje van te maken. De politie heeft mij te kennen gegeven dat er veel camera’s en dus camerabeelden zijn en inmiddels ook dat de bus in beeld was. Deze worden onderzocht.”

Het slachtoffer snapt de boef niet. “Indien je het echt nodig had, had het dan even gevraagd, dan had je mee kunnen helpen en hadden we je betaald voor je werk” zo besluit Stok.

10 Reacties

Reageren
 1. Linde

  Wat een sneue diefstal zeg!

 2. Berend

  Vertrouwen, mensen. We moeten meer vertrouwen in elkaar hebben. Dat werd me althans opgedragen door DWDD.

 3. JdV

  Had ie een touwtje uit de brievenbus hangen wellicht?

 4. Beestje

  En als het geld niet boven water komt, moeten we maar gaan steunen. Mooie Kerstgedachte toch?

 5. Rob van steensel

  PFFFF. DIEP TRIEST. KOM MAAR OP MET DIE CAMERA BEELDEN..

 6. Joost

  Eén straat verder zitten daklozen, verslaafden en psychiatrische patiënten. Je moet iets meer op je hoede zijn in het Museumkwartier.

 7. Mensen die wantrouwen zijn dwazen

  @ Jdv/ Berend]]Misschien laten jullie je wereldbeeld iets te veel afhangen van nieuwsberichten.

  Omdat er 1 iemand iets steelt……

  Dat wil zeggen dat er weet ik niet hoeveel mensen niet stelen.

  Ander voorbeeld, die ene zakkenroller op Utrecht CS op die tienduizenden reizigers per dag. Ik ga er juist steeds meer vertrouwen van krijgen in de mensheid eigenlijk.

 8. janneke heinen

  Niet het geld van de Twijnstraat & de Markt maar van Gert-Jan stok (deelnemer aan de markt, geen initiatiefnemer)is gestolen.

  Gert-Jan Stok is als deelnemer aan de markt verbonden en vult al jaren het horeca deel van de markt op een heel leuke manier in. Hij heeft zich echt een slag in de rondte gewerkt deze dag, samen met zijn team natuurlijk. Heel erg naar dat iemand dan lijkt te denken dat hij/zij aan iemand anders meer dan verdiende opbrengst mag gaan zitten!

  De markt zelf is er al echt heel erg lang en is een initiatief van de ondernemers uit de Twijnstraat. Het is geen commercieel initiatief.

  Ik hoop echt dat de dader zich toch alsnog gaat melden!

 9. Vissers

  “Indien je het echt nodig had, had het dan even gevraagd, dan had je mee kunnen helpen en hadden we je betaald voor je werk”

  Gaat dat zo makkelijk?

  En ik maar denken dat er toch redelijk wat problemen zijn op de arbeidsmarkt, maar op een kerstmarkt kun je dus blijkbaar zonder problemen 4000 euro verdienen 😮

 10. Erik te Leusden

  Erg sneu voor Stok (maar ik ken er nog echt genoeg voor wie 4000 euro enorm veel geld is dat ze niet in 2 maanden bijeen halen, laat staan in één dag, en hier waarschijnlijk omzet en geen winst). Hopelijk ziet hij er nog iets van terug.

  Voor de rest vond Ik die ‘leukste kerstmarkt van Utrecht’ maar een bloedeloze vertoning van duf geslenter, tenentrappen, lege proefschaaltjes en ongeïnteresseerde standhouders. Geen schim meer van wat het ooit was.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).