Opticien aan de Parijsboulevard in Utrecht overvallen; daders gevlucht Opticien aan de Parijsboulevard in Utrecht overvallen; daders gevlucht

Opticien aan de Parijsboulevard in Utrecht overvallen; daders gevlucht

Opticien aan de Parijsboulevard in Utrecht overvallen; daders gevlucht
Foto's: Regio Nieuws Utrecht
Op de Parijsboulevard in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn is maandagochtend een opticien overvallen. De daders zijn op de vlucht geslagen.

Op de Parijsboulevard in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn is maandagochtend een opticien overvallen. De daders zijn op de vlucht geslagen.

De opticien werd rond 11.00 uur overvallen door vermoedelijk twee mannen. Zij bedreigden daarbij medewerkers van de winkel. De daders droegen een bivakmuts en zijn na de overval met een onbekende buit op de vlucht geslagen.

Bij de overval is niemand gewond geraakt. De slachtoffers konden volgens de politie slechts een summiere beschrijving geven van de overvallers, dus er is geen duidelijk signalement bekend. Het is nog niet duidelijk of er mogelijk meer mensen bij de overval betrokken zijn geweest. De politie zoekt getuigen.


Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg hebben samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode gemaakt en dat is nu te bestellen in de DUIC shop! Bestel hier een exemplaar in de voorverkoop.

8 Reacties

Reageren
 1. Wil

  Want op maandagochtend zit er lekker veel geld in de kas…? Wat een losers

 2. Lombokker

  Op maandag om 11:00 uur zal er niet veel geld in de kassa zitten, dus het zal wel om de zonnebrillen zijn geweest. Een paar jaar terug is daar ook al eens een winkel overvallen die dure merkkleding verkocht.

 3. Dhr. Mekkink

  Ze hebben geen duidelijk signalement. Maar er dan wel vanuit gaan dat het mannen zijn. Erg discriminerend. Vrouwen doen ook wel eens iets wat niet mag. Dit vind ik niet kunnen in 2022.

 4. guus

  Altijd het zelfde met die daders, steeds maar weer vluchten. Nooit blijven ze eens staan wachten tot dat de politie komt. Wat is dat toch met die jongens?

 5. Geenstijl@Utrecht

  Dat waren natuurlijk bijziende boefjes die toch iets beter wilde kijken doormiddel van een bril.
  Ik hoop dat er geen gewonden zijn gevallen, en dat het goed gaat met het personeel, sterkte toegewenst.

 6. Koel Hoofd

  @Wil
  Dure merken hebben grote aantrekkingskracht voor mensen die het niet kunnen betalen maar wel hun identiteitsbeleving ophangen aan merkbeleving.

 7. Pee

  Waardoor komt het dat men geen goed signalement kan geven?

 8. Koel Hoofd

  @Pee
  Duo wandelende bivakmutsen met oogjes en grijpgrage handjes….
  Hebben we genoeg van rondlopen in Utrecht.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).