Oudere vrouw betrapt inbreker op dak | De Utrechtse Internet Courant Oudere vrouw betrapt inbreker op dak | De Utrechtse Internet Courant

Oudere vrouw betrapt inbreker op dak

Oudere vrouw betrapt inbreker op dak
Archieffoto
Een oplettende oudere vrouw heeft in de nacht van zondag op maandag in de binnenstad een inbreker op heterdaad betrapt. De vrouw werd wakker omdat er met een zaklamp werd geschenen op de daken achter haar woning. De inbreker is opgepakt.

Een oplettende oudere vrouw heeft in de nacht van zondag op maandag in de binnenstad een inbreker op heterdaad betrapt. De vrouw werd wakker omdat er met een zaklamp werd geschenen op de daken achter haar woning. De inbreker is opgepakt.

De politie schrijft op Instagram dat de nachtrust van de vrouw rond 04.00 werd verstoord door de inbreker. Deze stond op het dak van een naburige woning, die zij kon zien vanuit haar slaapkamer.

Toen de politie ter plaatse arriveerde leek de inbreker in de eerste instantie spoorloos. Pas toen zij vanuit het slaapkamerraam van de oplettende dame keken zagen ze de inbreker plat op het dak liggen met zijn spullen om zich heen. Na een korte actie, waarbij de omgeving werd afgezet kon hij worden opgepakt en kon de wakkere mevrouw haar nachtrust vervolgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een oplettende oudere dame viel het omstreeks 04:00 uur op, dat er met een zaklamp geschenen werd op de daken achter haar woning. Nadat wij ter plaatse kwamen troffen wij in eerste instantie niets aan. Hierop zijn we bij deze dame binnen gaan kijken en zagen we, toen wij uit het slaapkamerraam keken, een man verstopt liggen op het dak met meerdere spullen om zich heen. Met spoed hebben we meerdere collega’s laten komen om de omgeving af te zetten. @pol_politieutrechtnoord @politieutrechtzuid @politie_leidscherijn Na een plan gemaakt te hebben, wisten we hem na een korte actie te pakken! De oudere dame kon weer veilig haar nachtrust hervatten? #puc #politie #utrechtcentrum #030 #heterdaad #oplettendeburger #nachtrust #zaklamp #utrechtoost #aanhouding #politiemiddennederland #politieutrecht #paardenveld

Een bericht gedeeld door Politie Utrecht Centrum (@politieutrechtcentrum) op 7 Jul 2019 om 8:23 (PDT)

5 Reacties

Reageren
 1. BramD

  Jammer dat wel de leeftijdscategorie van de dame in kwestie wordt vermeld maar dat we die van de inbreker moeten missen 😉

 2. Cico

  Deze stockfoto wordt echt teveel gebruikt. Het is nogal opvallend, want zo gebruik je namelijk geen breekijzer. Zo bereik je niks als inbreker.

 3. wim

  Kom van dat dak af, ik waarschuw niet meer.

 4. Herman

  Is de politie helikopter nog ingezet?

 5. [email protected]

  Goede actie van de politie, alleen jammer dat de verdachte na 3 dagen heen wordt gezonden om een keer vd rechter te verschijnen.
  Moraal van het verhaal, hij gaat gewoon weer door met inbreken.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).