Overval slijterij Amsterdamsestraatweg: buit is twee biertjes en geld | De Utrechtse Internet Courant Overval slijterij Amsterdamsestraatweg: buit is twee biertjes en geld | De Utrechtse Internet Courant

Overval slijterij Amsterdamsestraatweg: buit is twee biertjes en geld 

Overval slijterij Amsterdamsestraatweg: buit is twee biertjes en geld 
Een slijterij aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht is maandag overvallen. De verdachte ging ervandoor met twee biertjes en geld.

Een slijterij aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht is maandag overvallen. De verdachte ging ervandoor met twee biertjes en geld.

De overvaller kwam de winkel binnen en pakte twee biertjes uit de koeling. Hij liep daarmee naar de toonbank. Bij de kassa leek hij te willen betalen, maar in plaats daarvan besloot hij een mes te trekken.

Hij bedreigde daarmee de eigenaresse en greep geld uit de kassa. Daarna stapte de man, met het gestolen geld en zijn niet betaalde biertjes op zak, op zijn fiets en reed via de Blokstraat weg. Bij de overval raakte niemand gewond.

8 Reacties

Reageren
 1. Nlz

  Mocht deze man gepakt worden vind ik het niet meer dan terecht dat hij een fikse schadevergoeding van de betreffende slijterij moet krijgen. Zo’n magere buit bij zo’n veeleisende daad is natuurlijk ongepast.
  .
  .
  [Voor de volledigheid: uiteraard moet bovenstaande met een gepaste dosis sarcasme gelezen worden]

 2. JdV

  Eerst een schutter op de fiets die kogels afvuurde op een juwelier op de Straatweg. Nu een overvaller die verdwijnt op de fiets. Het pro-fiets beleid van de gemeente is nu zelfs een succes in ciminele kringen 🙂

 3. Scherpschutter

  @Nlz 20/8/2019 – 12:57

  Mensen die ironie en sarcasme verwarren zouden een schadevergoeding aan de lezer moeten betalen.

  Was dat ironisch of sarcastisch bedoeld, denkt u? 😉

 4. Kadoendra

  In principe had de overvaller ook 2 flessen Champagne kunnen pakken, maar op dat punt heeft hij wel zijn bescheidenheid getoond.

 5. Bernhard

  Nederland wordt echt steeds veiliger. De criminaliteit neemt enorm snel af!

 6. bee

  die biertjes zijn om te vieren dat het hem gelukt is.

 7. Masha

  Dit klinkt als de kleine slijterij op de hoek Straatweg/Blokstraat. Daar staat al jarenlang een buitengewoon vriendelijk Chinees ondernemers echtpaar achter de balie. Ik hoop dat ze over de schrik heen komen. Sterkte.

 8. Henk Blokker

  @masha U lijkt te weten om welke slijterij het gaat ondanks dat er toch meerdere langs de ASW zitten. Daderkennis? Proost dan!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).