Overvallers met mes beroven drie jongeren in Park Oog in Al in Utrecht; telefoons en tassen gestolen Overvallers met mes beroven drie jongeren in Park Oog in Al in Utrecht; telefoons en tassen gestolen

Overvallers met mes beroven drie jongeren in Park Oog in Al in Utrecht; telefoons en tassen gestolen

Overvallers met mes beroven drie jongeren in Park Oog in Al in Utrecht; telefoons en tassen gestolen
Beeld: Google maps van Park Oog in Al
In Park Oog in Al zijn afgelopen zaterdag rond 23.00 uur twee meisjes en een jongen van hun spullen beroofd. De politie is op zoek naar de drie daders en vraagt mensen die iets opvallends hebben gezien om zich te melden.

In Park Oog in Al zijn afgelopen zaterdag rond 23.00 uur twee meisjes en een jongen van hun spullen beroofd. De politie is op zoek naar de drie daders en vraagt mensen die iets opvallends hebben gezien om zich te melden.

De drie jongeren zaten op een bankje toen uit het niets drie mannen met bedekte gezichten schreeuwend op hen af kwamen rennen. Ze bedreigden het drietal met een mes en beroofden de jongeren van hun telefoons en tassen.

Een getuige heeft voorafgaand aan de beroving gezien dat twee mannen in het park ‘opvallend heen en weer liepen’ over de paden en soms de struiken indoken. De politie heeft een signalement van de verdachten verspreid.

De politie is op zoek naar mensen die zaterdagavond iets opvallends hebben gezien in Park Oog in Al. “Mogelijk hebben zij iets gezien dat van belang is voor het onderzoek”, aldus de politie. Getuigen kunnen zich telefonisch melden bij de politie of het tipformulier invullen. Ook kunnen mensen terecht bij Meld Misdaad Anoniem.

9 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Hadden de daders ook handschoenen aan?

 2. Geenstijl@Utrecht

  Utrecht op zijn best,minder BOA’S, en veel meer politie op de straat … in de wijken.
  Ik hoop dat het met de slachtoffers goed gaat,echt een nare ervaring.

 3. Vrolijk rechts

  Hopelijk worden de daders snel opgepakt.

 4. Koel Hoofd

  Struikrovers

 5. Harm

  Die telefoons hebben vaak locatie tracking, als je ze echt wilt pakken is het niet zo moeilijk. Heb al twee keer in mijn leven gezien dat het ‘slachtoffer’ met succes zijn object heeft teruggekregen. Maargoed, dat betrof reguliere diefstal, geen bedreiging.

 6. Moniek

  Dus ook in dit park. Ga niet een park in als het donker is.

 7. Lombokker

  Ik maak daar ‘s avonds rond die tijd wel eens een ommetje, in het park hangen wel vaker vage figuren rond.
  Het signalement ‘jonge mannen in donkere kleding met capuchon’ is weer lekker onduidelijk, maar mogelijk krijgen we er in november nog een paar pixels bij te zien als bureau Hengeveld er aandacht aan besteed.

 8. Rottebert Peermans

  Alle kinderen moeten rond hun 8e gevechtstraining moeten krijgen met verschillende wapens en als ze die training succesvol afsluiten een mes dat ze altijd mogen dragen. Zoals het op dit moment gaat hebben alleen verrotte jongeren een mes en zijn gewone jongeren weerloos. Zodra een misdrijf wordt begaan moeten de meslicentie en het mes natuurlijk worden ingeleverd.

  Maak Nederland weer veilig!!

 9. Johan

  Jij en ik hebben een andere kijk op wat een fijne samenleving is, Rottebert.

  Wapentraining voor jonge kinderen en miljoenen door de staat verstrekte wapens op straat, vrij om zelf op een ‘verrot’ moment te gebruiken of te verhandelen aan ‘verrotte’ jongeren?

  Hemeltjelief, ik hoop dat jij geen kinderen hebt om op te voeden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).