Persoon gewond bij steekpartij op Lucasbolwerk in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Persoon gewond bij steekpartij op Lucasbolwerk in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Persoon gewond bij steekpartij op Lucasbolwerk in Utrecht

Persoon gewond bij steekpartij op Lucasbolwerk in Utrecht
Archieffoto Lucasbolwerk
Er heeft woensdagavond een steekpartij plaatsgevonden op het Lucasbolwerk in Utrecht. Een persoon is lichtgewond geraakt. De politie laat weten dat er nog geen verdachte is aangehouden.

Er heeft woensdagavond een steekpartij plaatsgevonden op het Lucasbolwerk in Utrecht. Een persoon is lichtgewond geraakt. De politie laat weten dat er nog geen verdachte is aangehouden.

Het Lucasbolwerk ligt onder het vergrootglas van de gemeente, politie en zorginstellingen omdat er veel daklozen, harddrugsgebruikers en dealers samenkomen. Er hebben afgelopen periode meerdere geweldsincidenten, waaronder steekpartijen, plaatsgevonden.

Woensdagavond rond 22.15 uur heeft er wederom een incident plaatsgevonden. Een persoon werd in zijn been gestoken. De politie laat weten: “Het steekincident blijkt te gaan om een uit de hand gelopen onenigheid waarbij een persoon lichtgewond is geraakt aan het been.” Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Pragmatist

  Door de tram aanrijding heb ik maar de bussen genomen om thuis te komen.

  Tijdens het wachten op centraal zag ik ook een duo die alle prullenbakken openden om alle statiegeldblikjes eruit te vissen.

  Deed me meteen denken aan het LBW.

 2. Pee

  Ben benieuwd wat de burgemeester nu van plan is .
  Er zal toch een oplossing gevonden moeten worden voordat het echt mis gaat .
  Dat kan nooit lang duren .

 3. Lombokker

  Kan de politie daar niet af en toe preventief fouilleren, of mag dat niet van de gemeenteraad?

 4. Rietje

  Deze stad wordt steeds gaver….

 5. Hetty

  Om gegraai in prullenbakken tegen te gaan, is er een rek in de handel, waar de blikken in gezet kunnen worden voor de gegadigden, dan geen vuile handen en geen vuilnis op straat.

 6. W

  @lombokker: de politie als duizenddingendoekje. Hoeveel agenten denk je dat er op het paardenveld zitten? Bedankt opstelten maar, die heeft vakkundig de kit naar de gallemiezen geholpen

 7. Koel Hoofd

  Gaaf stadje in een gaaf landje?

 8. Marcel

  @w
  Opstelten? In dit landje hebben we een huishoud boekje. Daarin zet je wat Nederlanders willen en die willen alles. Daar heeft Opstelten niks mee te maken. Dat zijn 2de kamerleden die besluiten. Dat geneuzel over 1 persoon kan best is ophouden, vindt u ook niet ?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).