Politie deelt beelden van gewapende overval op snackbar aan Lodewijk Napoleonplantsoen in Utrecht Politie deelt beelden van gewapende overval op snackbar aan Lodewijk Napoleonplantsoen in Utrecht

Politie deelt beelden van gewapende overval op snackbar aan Lodewijk Napoleonplantsoen in Utrecht

Politie deelt beelden van gewapende overval op snackbar aan Lodewijk Napoleonplantsoen in Utrecht
Beeld: Politie Utrecht Stad
De politie heeft woensdag beelden gedeeld van de overval op een snackbar aan het Lodewijk Napoleonplantsoen op 12 mei. Op de beelden is onder meer te zien dat de twee overvallers het personeel van de snackbar met wapens bedreigen.

De politie heeft woensdag beelden gedeeld van de overval op een snackbar aan het Lodewijk Napoleonplantsoen op 12 mei. Op de beelden is onder meer te zien dat de twee overvallers het personeel van de snackbar met wapens bedreigen.

De twee overvallers kwamen op 12 mei rond 23.45 uur de snackbar binnen. Ze hadden allebei een wapen in hun hand. Op de beelden is te zien dat de overvallers de wapens op het personeel gericht houden terwijl ze geld uit de kassalade grissen.

De daders gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. De politie begon gelijk met onderzoek, maar is nog altijd op zoek naar getuigen. Mensen die iets hebben gezien of camerabeelden hebben, kunnen zich dan ook melden bij de politie.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht

  Het zijn wel duidelijke beeld,je ziet gelijk wie het zijn.
  Wel heel erg triest voor de medewerkers van deze cafetaria, sterkte toegewenst.

 2. Confusius

  De ganster uithangen en dan ene lullig snackbarretje overvallen en de eigenaren een trauma voor het leven aandoen.

  Ga toch werken voor je geld, om zodoende je statusverhogende shit (merkkleding) te kunnen aanschaffen.

  Dit soort crimineeltjes zijn gewoon te lui om te werken, sneu. Geen motivatie, geen discipline, niks. Gewoon overbodige zuurstofhappers in de samenleving.

 3. Len

  Zoveel zuurstof is er niet te happen om en nabij het Lodewijk Napoleonplantsoen @Comfusius.

 4. Hetty

  Ik hoop, dat de meeste klanten die dag gepind hebben, en dat er weinig contanten in de kassa aanwezig waren. Heel veel sterkte aan de eigenaar, en hopelijk vinden ze deze rotlui heel snel, en laten ze ze niet gaan met een klein taakstrafje, maar mogen ze heel lang brommen.

 5. Esrin W.

  Confusius bedoelde te zeggen dat dit low-life uit de onderlaag van de maatschappij zuurstof verbruikt. Kóstbare zuurstof. Wanneer gaan we deze onderlaag nou eens gewoon wegsnijden. Het scheelt bákken met geld aan jeugdzorg en andere groene hulpverleners en welzijnswerkers die hier garen bij spinnen en het hele circus gaande houden.

 6. Koel Hoofd

  Onherkenbare maanmannetjes…
  Heel veel sterkte voor de medewerkers cafetaria.

  @Confusius @Esrin W
  Jullie primitieve reactie is werkelijk beneden alle pijl van beschaving.
  Kenmerk van beschaving is namelijk dat criminelen worden opgesloten en heropgevoed met therapie. Mensen worden niet als crimineel geboren maar wel tot crimineel gemaakt. Het elitaire Utrecht is echter wel heel goed in het scheppen van crimineeltjes, hoe zou dat nou komen?

 7. Esrin W.

  @Koel Hoofd: kijk maar even om je heen in de bekende wijken van Utrecht wat die pappen en nat houden visie van de afgelopen 30 jaar inmiddels heeft voortgebracht. De zachte heelmeester …

 8. Geenstijl@Utrecht

  Ik heb tot mijn spijt moeten constateren dat er mensen zijn die niet meer te helpen zijn,en er maar een oplossing is jammer genoeg.
  Zeker dit soort schandknaapjes ….

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).