Vier aanhoudingen na inval op woonwagenkamp Ina Boudier-Bakkerlaan - De Utrechtse Internet Courant Vier aanhoudingen na inval op woonwagenkamp Ina Boudier-Bakkerlaan - De Utrechtse Internet Courant

Vier aanhoudingen na inval op woonwagenkamp Ina Boudier-Bakkerlaan

Vier aanhoudingen na inval op woonwagenkamp Ina Boudier-Bakkerlaan
De politie heeft op woensdagavond een inval gedaan op het woonwagenkamp aan de Ina Boudier-Bakkerlaan. 

De politie heeft op woensdagavond een inval gedaan op het woonwagenkamp aan de Ina Boudier-Bakkerlaan. 

Er werden bij de inval van de politie twee hennepkwekerijen aangetroffen. De inval was rond 19.00 uur en er werd de rest van de avond onderzoek gedaan op het kamp.

Het is niet bekend hoeveel planten zijn aangetroffen.

Update 16.30 uur: De politie meldt dat er vier aanhoudingen zijn verricht. Het gaat om een 19-jarige man uit Utrecht, 48-jarige man uit Utrecht, 49-jarige vrouw uit Utrecht en een 36-jarige man uit Werkhoven. De hennepkwekerijen zijn geruimd.

3 Reacties

Reageren
  1. Geenstijl@Utrecht

    Nou ja het zijn geen chemische laboratoriums, dus het valt mee, alleen ik wist niet dat er ook tuincentra zaten op de IBB Laan, hadden ze wel een vergunning daarvoor, en paste het wel in het bestemmingsplan.

  2. Fred

    Zonde

  3. wakker worden

    jaren geleden wilde men op dit kamp totaal niets weten van soft en laat staan harddrugs gebruik en handel en kweken,onmogelijk een doodzonde was het.Terwijl het al veel vroeger in de rest van de stad onder de bevolking algemeen goed was en zeer geliefd en geaccepteerd.Zijn die kampers aangepast en geintegreerd?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).