Politie had vannacht handen vol aan uitgaansgeweld | De Utrechtse Internet Courant Politie had vannacht handen vol aan uitgaansgeweld | De Utrechtse Internet Courant

Politie had vannacht handen vol aan uitgaansgeweld

Politie had vannacht handen vol aan uitgaansgeweld
Het was vannacht een drukke avond in het centrum van Utrecht. In de binnenstad moest de politie ingrijpen bij drie verschillende geweldsincidenten op het Janskerkhof, de Neude en het Vredenburg.

Het was vannacht een drukke avond in het centrum van Utrecht. In de binnenstad moest de politie ingrijpen bij drie verschillende geweldsincidenten op het Janskerkhof, de Neude en het Vredenburg.

Jongens slaan zomaar jongeren op Janskerkhof

De politie in Utrecht heeft vannacht twee mannen opgepakt vanwege openlijke geweldpleging in de omgeving van Janskerkhof.

Een groep jongeren wilde na het stappen nog wat eten. Enkelen van hen werden vervolgens door de verdachten geslagen. De twee geweldplegers werden met behulp van cameratoezicht opgepakt.

Duo aangehouden na mishandeling van man op Neude

De politie heeft tevens een man en een vrouw aangehouden na een mishandeling. Rond 02.00 uur was er onenigheid tussen twee vrouwen in een horecagelegenheid aan de Neude.

Een man wilde beide vrouwen uit elkaar halen, waarop één van de vrouwen en een andere man hem aanvielen. Hij werd daarbij met een glas in zijn gezicht geslagen. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis aan de wond laten behandelen. De man en de vrouw uit Utrecht werden later op de avond aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Arnhemmer steekt man in café aan Vredenburgkade

Later in de nacht heeft de politie nog een man aangehouden na een steekincident.

Rond 03.30 zagen twee mannen in een horecagelegenheid aan de Vredenburgkade dat een andere man een klein steekvoorwerp bij zich had. Zij wilden voorkomen dat de man dat zou gebruiken en probeerden het af te pakken. Daarbij werd één van hen in zijn hand gestoken. De verdachte, een 22-jarige man uit Arnhem, is direct aangehouden. Hij moest mee naar het politiebureau voor verhoor.

1 Reactie

Reageren
  1. [email protected]

    Aan de slachtoffers van zinloos geweld zou ik het advies willen geven, schakel een letselschade advocaat in als je slachtoffer bent van zinloos geweld.
    Op die manier kun je alle kosten verhalen op de dader.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).