Politie houdt 5 Utrechtse minderjarigen aan voor woningoverval Griftstraat | De Utrechtse Internet Courant Politie houdt 5 Utrechtse minderjarigen aan voor woningoverval Griftstraat | De Utrechtse Internet Courant

Politie houdt 5 Utrechtse minderjarigen aan voor woningoverval Griftstraat

Politie houdt 5 Utrechtse minderjarigen aan voor woningoverval Griftstraat
De politie heeft maandag en dinsdag 5 minderjarigen aangehouden voor de overval op een woning aan de Griftstraat, op 9 februari. Het gaat om Utrechters van 15, 16 en 17 jaar oud.

De politie heeft maandag en dinsdag 5 minderjarigen aangehouden voor de overval op een woning aan de Griftstraat, op 9 februari. Het gaat om Utrechters van 15, 16 en 17 jaar oud.

De bewoner en zijn buurman werden in een woning aan de Griftstraat in Wittevrouwen overvallen door een aantal jongeren. De verdachten drongen de woning binnen en wisten spullen buit te maken.

De bewoner en zijn buurman raakten gewond doordat de verdachten geweld gebruikten. Beide mannen werden voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie onderzoekt nog of er een verband is tussen deze en andere woningovervallen.

8 Reacties

Reageren
 1. Wim Vreeswijk

  Het zijn allen minderjarigen, dus die zullen er wel weer met een waarschuwing van af komen.

 2. [email protected]😉

  Ik denk echt dat het jeugdrecht anders ingevuld moet gaan worden, niet alleen de daders aanpakken maar ook de ouders of opvoeders straffen.
  Deze mensen hebben een trauma voor hun hele leven opgelopen,en maar niet te spreken over de maatschappelijke onrust met dit soort delicten.

 3. Herman

  Namen noemen mag niet, maar de voornamen wel. Ben benieuwd?

 4. Pien Vinkenborg

  Wat jammer dat rottigheid door gaat in deze tijd. De scholen zijn gesloten en een aantal kinderen en jongeren vervelen zich misschien en gaan rottigheid uithalen.

 5. jankanerwatvan

  @Pien Vinkenborg

  9 februari waren de scholen niet gesloten.

  Bovendien, een gewelddadige woningoverval “rottigheid” noemen? En dat “uit verveling”?

 6. Koel Hoofd

  Minderjarigen van deze leeftijd kunnen ook als volwassene berecht worden omdat ze al verrot jong volwassen ‘rottigheid’ uithalen.

 7. Bernhard

  Te ziek voor woorden wat sommige ‘jongeren’ zich in hun hoofd halen. Producten van falend ouderschap en een te zwak rechtssysteem. Ouders ook straffen + heropvoeden.

 8. MJPD

  @jankanerwatvan
  Pien is een van de vele wegkijkers die Nederland rijk is. Die leven nog in de vorige eeuw. Hopelijk komt er bij jou niemand aan de deur om “rottigheid” uit te halen, Pien.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).