Politie in Utrecht arresteert drietal voor diefstal van autokoplampen Politie in Utrecht arresteert drietal voor diefstal van autokoplampen

Politie in Utrecht arresteert drietal voor diefstal van autokoplampen

Politie in Utrecht arresteert drietal voor diefstal van autokoplampen
Foto: Politie Vleuten-De Meern
De politie Vleuten-De Meern heeft dinsdagochtend drie koplampdieven gearresteerd. De drie zijn bekenden van de politie en werden in de nacht voor hun aanhouding ook al gecontroleerd door agenten.

De politie Vleuten-De Meern heeft dinsdagochtend drie koplampdieven gearresteerd. De drie zijn bekenden van de politie en werden in de nacht voor hun aanhouding ook al gecontroleerd door agenten.

Agenten controleerden in de nacht van maandag op dinsdag een voertuig waarin drie bij de politie bekende personen zaten. Zo’n twee uur na de controle kregen diezelfde agenten een melding dat ze een aangifte moesten opnemen van diefstal van autokoplampen.

Eenmaal ter plaatse bleken er camerabeelden van de diefstal te zijn. “De collega’s hadden een euforisch momentje”, schrijft de politie Vleuten-De Meern op Instagram. Op de beelden zagen ze namelijk de personen en de auto die ze eerder die nacht staande hadden gehouden.

De politie is dinsdagochtend bij de verdachten langsgegaan. De drie zijn aangehouden en in een schuur werden ook de gestolen koplampen aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

6 Reacties

Reageren
 1. Waldorf

  Waarschijnlijk weer een fopstrafje voor deze doerakken-terwijl de gedupeerden naar de garage moeten, een leenauto moeten zien te regelen, en het reparatie bedrijf duizendstehands fukijaki meuk erin pleurt en jij nog verder gedupeerd bent….
  (Eigen ervaring met een gejatte katalysator…)

 2. Geenstijl@Utrecht 🤔

  Complimenten voor de agenten van district West, alleen jammer dat deze heren na drie dagen weer buiten staan,en ooit eens vd rechter komen en dan een fopstrafje krijgen.
  Contract vd huurwoning ontbinden ,ook als de heren bij hun ouders wonen en een gebiedsverbod.
  Zolang er softe rechters zijn,zullen hardwerkende burgers last hebben van dit soort mensen.

 3. Bromsnor

  Kan Bromsnor ook zijn koplampen terugkrijgen?

 4. Realist

  De ‘straf’ is laag en daders worden gepamperd. Diefstal loont onder links bestuur.

 5. Speak Up

  @ De Realist

  De invoering van de Nationale Poltie is een RECHTS construct, namelijk ingevoerd als bezuiniging door VVD en CDA en ja ook door de PVV tijdens Rutte I, en valt onder een landelijke aansturing, het door de VVD en het CDA geleide ministerie (sinds jaar en dag).

  De macht is juist bij de meer dan prima burgemeester die Utrecht nu heeft weggehaald. Zij wil namelijk meer controle over de eigen politie (daar lobbied ze als een malle voor) en wil meer BOA’s in dienst met meer wettelijke mogelijkheden tot dagelijkse handhaving.

  Je haat over links, die sinds Ruud Lubbers, Thatcher en Reagan nationaal en internationaal zeer weinig in de melk te brokkelen hebben, dus al een jaartje of 35 eigenlijk, begint ziekelijke vormen aan te nemen.

  Je ziet juist dat meer neo-liberalisme alleen maar voor meer ellende zorgt en er steeds meer noodmaatregelen moeten worden genomen en de overheid juist steeds meer moet ingrijpen om de ellende (voor de bühne) te fixen. het averechtse effect dus ;).

  Misschien moet je eens focussen op dat je geld steeds minder waard wordt en de allerrijksten steeds rijker en rijker worden, de armsten ook verhoudingsgewijs weer steeds iets armer en de onderkant van de middenklasse (waaruit mensen naar beneden dreigen te vallen) steeds iets groter wordt. De armoede als geheel is wel iets gedaald, maar veel mensen zijn juist slechter af. Om over de staat van de wereld nog maar te zwijgen. Dat hebben die mensen niet door, omdat ze in het consumentisme steeds meer goedkope meuk kunnen kopen. Dat geeft men het idee van wel welvaart. Het tegenovergestelde is waar. Niet voor niets zitten steeds meer mensen in torenhoge schulden. Hier wordt slechts 1% van de mensen uiteindelijk beter van.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2021/12/17/het-liberalisme-heeft-ons-in-de-steek-gelaten-a4069380

 6. Speak Up

  Mag mijn reactie weer niet geplaats worden? Graag alsnog plaatsen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).