Niks strafbaars gevonden tijdens politie-inval bij Mr. Sushi Express in de Twijnstraat | De Utrechtse Internet Courant Niks strafbaars gevonden tijdens politie-inval bij Mr. Sushi Express in de Twijnstraat | De Utrechtse Internet Courant

Niks strafbaars gevonden tijdens politie-inval bij Mr. Sushi Express in de Twijnstraat

Niks strafbaars gevonden tijdens politie-inval bij Mr. Sushi Express in de Twijnstraat
Politie-inval bij Mr. Sushi Express
De politie heeft niks strafbaars gevonden tijdens een politie-inval bij Mr.Sushi Express in de Twijnstraat. Verschillende eenheden, waaronder technische en forensische recherche en een speurhond, werden ingezet om het pand te doorzoeken. Er waren verdenkingen dat er mogelijk drugs geproduceerd of verhandeld werd.

De politie heeft niks strafbaars gevonden tijdens een politie-inval bij Mr.Sushi Express in de Twijnstraat. Verschillende eenheden, waaronder technische en forensische recherche en een speurhond, werden ingezet om het pand te doorzoeken. Er waren verdenkingen dat er mogelijk drugs geproduceerd of verhandeld werd.

Volgens een politiewoordvoerder kwamen er al langer klachten binnen over het pand. Er zou regelmatig sprake zijn van een chemische geur. In overleg en samenwerking met de gemeente zijn de autoriteiten dinsdag rond 12.45 uur heb pand binnengegaan. Ook de Voedsel- en Warenautoriteit was daarbij aanwezig.

Het pand werd binnenstebuiten gekeerd. Vanaf de straat was te zien dat de recherche dozen opende,  plantenbakken doorzocht en met ladders in de weer was. Uiteindelijk is er niks strafbaars gevonden en zijn er geen arrestaties verricht.

15 Reacties

Reageren
 1. Rottebert Peermans

  Wasabi kun je ook snuiven!!

 2. wim

  Je gaat ook echt drugs produceren in een drukke winkelstraat, in een pand waar je ook klanten ontvangt.

 3. True Vlerk

  Red in the face again! Of een lek in het corps 😉

 4. GeenStijl@Utrecht

  Laster,smaad,en derving van inkomsten, blijkbaar kan dit allemaal in politie staat Utrecht.

 5. Leo

  Tijd en geld overspilling, beter onderzoek uitvoeren !!!… die zaak loopt nu schade en wie betaalt … WIJ .. thx Politie

 6. G.H.

  Dat er regelmatig een chemische geur hangt is kennelijk volledig toe te schrijven aan de productie van het voedsel aldaar.

 7. Inez

  Als er niets gevonden is, is het toch geen nieuws? En ook nutteloos om er een stukje over te schrijven.

 8. BW

  Rare reacties hier. Bij iedere verkeersovertreding klinkt op DUIC een luide roep om handhaving, maar als er al langere tijd klachten zijn over een bepaald pand waarbij “een chemische geur” wordt waargenomen, dan mag de politie kennelijk niet even een kijkje komen nemen. Het is niet gauw goed…

 9. Rottebert Peermans

  @ Inez: Aangezien het voorpaginanieuws was op de DUIC site dat er een inval gaande (met naam en toenaam) was en dat er mogelijk drugs worden geproduceerd in het pand, lijkt het me logisch dat er nu ook even aandacht wordt geschonken aan het feit dat er niks is gevonden en geen aanwijzingen voor strafbare feiten.

  Sowieso is de klaarblijkelijke incompetentie van de politie nieuwswaardig. Je zou verwachten dat de skotoe eerst onopvallend gaat observeren om de “organisatie” goed in kaart te brengen en dat je bij een grondige observatie er al snel achter komt dat er niks crimineels gebeurt.

  Is een anonieme melding doen over een drugslab misschien het nieuwe “handgranaatje aan de deur hangen” of “raampje schieten” om je concurrenten dwars te zitten? Sushitent aan de Voorstraat is ook al twee keer beschoten.

 10. Teunemans

  Ik denk dat zij het niet produceren maar het wel verhandelen. De tijd zal het leren. Op een gegeven moment komt de waarheid toch naar boven.

 11. Scherpschutter

  @G.H. 09:54

  64 stuks sushi voor 37,50. Dat het er een beetje een geurtje aan zit moet je maar op de koop toenemen voor dergelijke prijzen. 😉

 12. Koel Hoofd

  Sushi moet onder zeer hygienische omstandigheden worden bereid. Het lijkt daardoor aannemelijk dat mensen de lucht van chemische bacteriedodende schoonmaakmiddelen hebben verward met een drugslab. Niet verwonderlijk, indien men bedenkt dat er ook schoonmaakchemicalien worden gebruikt om drugs te maken.

 13. wollie

  allemaal een zakje mee naar huis… en mondje dicht hè?

 14. Heus

  Het is jammer dat er zo wordt omgegaan met buitenlandse ondernemers wanneer een buitlander gezien wordt met een mooi auto of een goed lopende zaak is het gelijk een crimineel spijtig zien we het vaak en de jeugd is de slachtoffer ze krijgen geen kans en kunnen bijna niet anders dan het verkeerde pad kiezen we zouden buitenlandse ondeenemer meer moet respecteren en waarderen dat zei het zo goed doen in de samenleving.

 15. gianni

  Geur van Wiet komt van de studenten boven het pand. ruikt al jaren naar wiet in die studentenkamers. Jammer dat een ondernemer weer de klos is. Gr buurman aan de overkant

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).