Politie toont beelden van man die grote tv steelt bij MediaMarkt in Utrecht Politie toont beelden van man die grote tv steelt bij MediaMarkt in Utrecht

Politie toont beelden van man die grote tv steelt bij MediaMarkt in Utrecht

Politie toont beelden van man die grote tv steelt bij MediaMarkt in Utrecht
De politie heeft via sociale media beelden gedeeld van een man die met een karretje een grote tv steelt bij de MediaMarkt in Utrecht. De dader is nu nog onherkenbaar in beeld.

De politie heeft via sociale media beelden gedeeld van een man die met een karretje een grote tv steelt bij de MediaMarkt in Utrecht. De dader is nu nog onherkenbaar in beeld.

De diefstal gebeurde op dinsdag 23 augustus. Op de beelden is te zien dat de man de tv op een karretje heeft gezet. Hij loopt met het karretje naar de klantenservice, waar hij een van de medewerkers wat vragen stelt. De man loopt vervolgens ongestoord met de tv de winkel uit.

De politie heeft de dader op de beelden nu nog onherkenbaar gemaakt, in de hoop dat hij zichzelf komt melden. Mocht hij dat niet doen, dan worden beelden gedeeld waarop de man wel herkenbaar is.

Update: De man heeft zicht inmiddels aangegeven bij de politie.


Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg hebben samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode gemaakt en dat is nu te bestellen in de DUIC shop! Bestel hier een exemplaar in de voorverkoop.

Gekoppelde berichten

12 Reacties

Reageren
 1. Utrechtsch

  In sommige gevallen kan Naming & Shaming toegepast kan worden. Om nou bij een diefstal van dit formaat een persoon zijn / haar gezicht te tonen vind ik te ver gaan.

  Hopelijk geeft meneer zichzelf aan.

 2. Gerrit

  Diefstal is diefstal. Een tv! Het is geen dakloze die een broodje steelt.

 3. Binnenstadbewoner

  Pff dat is dus alweer 3 maanden geleden …. .

 4. Miepkniep

  Werkt wel zonder gezicht. Maar het verbaast mij niets hoor. Kijk de criminaliteitscijfers maar na en je weet hoe het zit.

 5. Michael

  @Utrechtsch “van dit formaat”?
  Jatten mag gewoon niet.
  Terug met de schandpaal op het Vredenburg . . .

 6. Lombokker

  @Utrechtsch

  Het gaat niet om Naming & Shaming, maar om opsporing!

 7. Klaasjan

  Van allerlei “BN-ers” wordt wel “alles” getoond. Waarom zou dat bij een ordinaire dief nu niet gepast zijn?

 8. Leny van der Boon

  Zeker naar die reclame gekeken. Weet niet of déze dief zijn adres bekendmaakte.

 9. Koel Hoofd

  Dit is nou hondsbrutaal

 10. Ruud

  Naming en Shaming? Hoe wil je anders iemand opsporen? De overheid kan natuurlijk ook gezichtsherkenning gaan toestaan en alle gezichten van paspoorten opslaan voor matching. Ordinaire dieven en andere criminelen verspelen simpelweg al hun recht op privacy. Zo blijft die van ons gerespecteerd.

 11. Walter

  Respect hahaha…..knap staaltje werk! Niet dat ik t goedkeur, integendeel maar hoe durf je het te doen…! Moet je toch wel een hele dikke plaat euh..tv voor je neus hebben…..🤪🤣🤣👍

 12. Chef Plongeur

  Naming en shaming voor dit soort zaken is buiten proportioneel; het is een naadt een opsporingsmethode namelijk óók strafmaatregel zonder rechtspraak. We hebben het hier niet over een inbraak in een woning, een overval of gewelddadigheid, maar om een louzy tv van Media-Markt….

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).