Politie Utrecht vindt 25 gestolen telefoons terug in bosschage bij Park Oog in Al Politie Utrecht vindt 25 gestolen telefoons terug in bosschage bij Park Oog in Al

Politie Utrecht vindt 25 gestolen telefoons terug in bosschage bij Park Oog in Al

Politie Utrecht vindt 25 gestolen telefoons terug in bosschage bij Park Oog in Al
De politie heeft dinsdag in Utrecht 25 gestolen telefoons gevonden. De toestellen waren in Park Oog in Al verstopt in de bosschages.

De politie heeft dinsdag in Utrecht 25 gestolen telefoons gevonden. De toestellen waren in Park Oog in Al verstopt in de bosschages.

De agenten die de telefoons vonden hadden al snel het vermoeden dat de toestellen gestolen waren. Na onderzoek van de recherche bleek inderdaad dat de mobieltjes van diefstal afkomstig waren.

De dieven hadden er volgens de politie ‘door een listige handeling’ voor gezorgd dat de telefoons niet traceerbaar waren. De recherche heeft inmiddels meerdere telefoons terug kunnen geven aan de rechtmatige eigenaren.

De politie adviseert mensen tot slot om de medische gegevens op hun telefoon in te stellen, zodat de politie gestolen telefoons terug kan brengen bij de eigenaar.

9 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht.

  O die waren natuurlijk met signaal verstorende folie verpakt,zover zijn onze nieuwe vrienden al.

 2. harrie

  medische gegevens ?

 3. BW

  Call me stupid, maar waarom zou je telefoons jatten als ze daarna toch in de struiken worden gesmeten?

 4. w

  misschien kunnen de dames die hun telefoon nonchalant in hun achterbroekzak bewaren dat niet meer doen? maak het de zakkenrollers moeilijk, niet makkelijk!

 5. Blaag

  @ BW

  Zodat ze de sporen niet terug kunnen herleiden tot een fysieke verstopplek (huis, bedrijfspand of garage) en de verblijfplaats van en dus ook de daders. Geloof maar dat de daders in de buurt wonen, Knalland of zo. Misschien hebben de jongens ook wel ouders die uit hun plaat gaan als ze 25 gejatte telefoons in hun slaapkamertjes vinden.

 6. Don Versteegh

  Waar moet je dan je medische gegevens op je mobiel inzetten zodat de politie je kan traceren?

 7. Gerrit

  @W: Misschien kunnen damesbroeken eindelijk eens zakken krijgen waar je echt iets in kunt stoppen?

 8. Daan

  Medische gegevens? Dat begrijp ik ook ff niet. Vind medische gegevens ook ietwat te privacygevoelig om op een telefoon op te slaan.

  En over die broekzakken: als dameskleding nou eindelijk eens goede binnenzakken krijgt, dan is dat niet meer nodig. 😛

 9. Piet

  Hier word je toch niet goed van dat jatten van andermans eigendommen

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).