Politie valt binnen op zeven plekken en arresteert Utrechter (33) in onderzoek naar drugshandel Politie valt binnen op zeven plekken en arresteert Utrechter (33) in onderzoek naar drugshandel

Politie valt binnen op zeven plekken en arresteert Utrechter (33) in onderzoek naar drugshandel

Politie valt binnen op zeven plekken en arresteert Utrechter (33) in onderzoek naar drugshandel
De politie heeft dinsdag in een onderzoek naar de handel in harddrugs op zeven locaties invallen gedaan. Daarbij is een 33-jarige inwoner van Utrecht aangehouden en zijn meerdere spullen en geld in beslag genomen.

De politie heeft dinsdag in een onderzoek naar de handel in harddrugs op zeven locaties invallen gedaan. Daarbij is een 33-jarige inwoner van Utrecht aangehouden en zijn meerdere spullen en geld in beslag genomen.

Een van de plekken waar de politie onderzoek heeft gedaan was bij meubelzaak Silver 11 aan de Amsterdamsestraatweg. Daar stonden dinsdag zwaarbewapende agenten voor de deur om het gebouw te beveiligen. Aan de zijkant van het pand was een raam ingeslagen, vermoedelijk was de politie via deze weg binnengekomen.

Een woordvoerder liet dinsdag al weten dat er vandaag meer bekend zou worden over de acties. Nu laat de politie weten dat er vanwege ‘binnengekomen informatie’ een onderzoek is gestart naar de handel in harddrugs. Naast de meubelzaak is dinsdag bij zes andere plekken ook een inval gedaan.

Aanzienlijke hoeveelheid

Op een van die locaties is volgens de politie een ‘aanzienlijke hoeveelheid’ harddrugs gevonden. “Daarnaast zijn cash geld, twee voertuigen en een aantal dure merkartikelen in beslag genomen”, aldus de politie. Ook is een 33-jarige man uit Utrecht aangehouden. Deze verdachte zit nog vast.

Bij de actie zijn tientallen politiemensen ingezet, waaronder de bewakingseenheid die de locaties gedurende de doorzoekingen bewaakte. Op welke plekken nog meer een inval is gedaan, is niet bekend.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. w

  totaal geen verrassing, mss moet iedere onderneming op de asw eens doorgelicht worden? en al die gastjes in golfjes op kanaalstraat idem dito, die zorgen dat het bij de gebruikers komt

 2. LOESJE P.

  @ W;
  Gelukkig gaat de Gemeente nu een soort Politiepost inrichten aan de ASW, om beter/sneller aanspreekbaar te zijn voor bewoners en winkeliers. * proest*

 3. Yoshua

  @w.
  Denk dat je beter die gasten op de Kanaalstraat en asw met hun Bentley, Rolls Royces, Ferrari’s en Lamborghini kunt doorlichten dan mensen in de Jan met de pet auto’s als een cheap ass VW Golf.

 4. J

  Ja hetzelfde verhaal in kanaleneiland zoals Marco Polo Laan/ Vasco Da Gamalaan / Admiraal Helfrichlaan even een paar integrale controles houden en gegarandeerd boeven vangen

 5. Claire Obscur

  @Yoshua-ver-van-de-echte-wereld: jij snapt nog steeds niet dat het genoemde automerk én een duidelijk imago probleem heeft en de kans nu eenmaal beduidend groter is dat je daadwerkelijk wat vindt bij het Golfje dan in die Bentley.

 6. Koel Hoofd

  @Loesje P
  Het was idd een dekmantel van criminelen.

  @Yoshua
  Mensen die de genoemde automerken kunnen betalen komen niet naar de asw/anaalstaat, hebben ze niets te zoeken behalve paupersafari’s vol sensatie van de beleving om beroofd te worden. Daar stellen ze hun bolides ter waarde van een huis toch echt niet aan bloot. Zit er een patser achter het stuur, gegarandeerd dat het een gehuurde bak is.

 7. Pragmatist

  Dezelfde gehuurde/gestolen patserbakken waarmee men dragraces heeft op de bewoonde straten. Wel politiehelicopters die cirkeltjes draaien rondom Utrecht en de probleemwijken, maar het aantal van deze patsers op testosteron mindert er niet om. Zou liever dat die testosteron van deze patsers wordt aangepakt.

 8. Massegast

  Om een beetje bij te blijven moet ik nodig op paupersafari in de Kanaal en de ASW. Alleen al vanwege het mooie woord ‘paupersafari’ zal het een waar genoegen worden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).