Politie zoekt agressieve man die iemand uit het niets buiten bewustzijn sloeg op Utrecht Centraal Politie zoekt agressieve man die iemand uit het niets buiten bewustzijn sloeg op Utrecht Centraal

Politie zoekt agressieve man die iemand uit het niets buiten bewustzijn sloeg op Utrecht Centraal

Politie zoekt agressieve man die iemand uit het niets buiten bewustzijn sloeg op Utrecht Centraal
De politie is een zoektocht gestart naar een volwassen man die op 16 maart iemand buiten bewustzijn heeft geslagen op station Utrecht Centraal. De verdachte is goed te zien op de bewakingscamera’s.

De politie is een zoektocht gestart naar een volwassen man die op 16 maart iemand buiten bewustzijn heeft geslagen op station Utrecht Centraal. De verdachte is goed te zien op de bewakingscamera’s.

Twee vrienden stapten rond 23.30 uur in de trein die van Amsterdam Centraal naar Utrecht Centraal reed. Ze zaten in een coupé waar een man luid zijn muziek had aangezet. Toen een medepassagier hier iets van zei, reageerde de man volgens de politie direct agressief.

De twee vrienden besloten daarop ergens anders te gaan zitten. Rond 23.50 uur ging het echter alsnog mis toen de trein op station Utrecht Centraal arriveerde.

Buiten bewustzijn

“De vrienden staan op om naar de deuren van de trein te lopen, als de agressieve man een van de vrienden probeert te slaan. Gelukkig mist hij, maar de ander heeft minder geluk. Hij wordt hard, uit het niets, op zijn gezicht geslagen en raakt zelfs buiten bewustzijn”, aldus de politie.

De verdachte is goed te zien op de bewakingscamera’s. “Wij willen graag weten wie hij is of waar hij woont. Heeft u informatie, kent u de man of weet u waar hij woont? Laat het ons dan weten”, schrijft de politie.

7 Reacties

Reageren
 1. Joes

  Meeredere strafbare feiten, zullen was als samenleving eens afspreken dat we WEL eens aan het stapelen van misdrijven doen?

  1) Het zomaar slaan van iemand
  1,5) wiilekeurige agressie tegen medreizgers (nu geen strafbaar feit, zou het wel moeten zijn)
  2) Het verlaten van de plek van een misdrijf
  3) Het niet verlenen van hulp aan iemand die hulp behoevend is (hangt samen met 2)
  4) Het wegvluchten

 2. Pee

  Valt op dat deze niet geblurd is.

 3. S

  Hahahaha @Joes, je bent een beetje aan het radicaliseren… verlaten plek misdrijf strafbaar stellen?!?! Hahahaha dus een dief krijgt straf omdat ie het huis waar ie inbrak verlaten heeft?!?! Broehahahahaha

  Slaan van iemand is overigens al strafbaar, zou jij als jurist toch moeten weten

 4. jan

  En de overheid wil iedereen uit de auto hebben. Mij niet gezien in het openbaar vervoer. Het openbaar is vervoer is duur, vies en voor veel mensen kost het veel meer tijd. En je moet nog oppassen voor gekken ook nog!

 5. Le coq sportif

  @Jan die gekken heb je op de weg ook hoor!

 6. Koel Hoofd

  Dergelijke berichten zijn een goed argument om vooral niet met de trein te reizen.

  @Le coq sportif
  Op de weg in je eigen auto wordt je tenminste niet K.O. geslagen en, je kan met veilig gesloten ramen en deuren wegrijden als het heel eng wordt.
  In tegenstelling tot de trein wat regelmatig de krant haalt vanwege ongebreidelde agressie van ‘verwarde passagiers’.

 7. W.

  Joes, met punt 2 verwijs je denk ik naar artikel 7 uit de Wegenverkeerswet. Ik snap dat je een trein ook als voertuig kunt aanmerken, maar ik geloof niet dat dit onder een verkeersongeluk valt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).