Politieagent raakt gewond bij aanhouding van agressieve winkeldief in Utrecht Politieagent raakt gewond bij aanhouding van agressieve winkeldief in Utrecht

Politieagent raakt gewond bij aanhouding van agressieve winkeldief in Utrecht

Politieagent raakt gewond bij aanhouding van agressieve winkeldief in Utrecht
Foto: Instagram Politie Utrecht Centrum
Een politieagent is woensdag gewond geraakt bij de aanhouding van een winkeldief in Utrecht. De winkeldief bedreigde ook de beveiligers van de winkel in Hoog Catharijne met een mes, nadat die de dief betrapten.

Een politieagent is woensdag gewond geraakt bij de aanhouding van een winkeldief in Utrecht. De winkeldief bedreigde ook de beveiligers van de winkel in Hoog Catharijne met een mes, nadat die de dief betrapten.

De politie schrijft op Instagram dat agenten een melding van een beveiliger van een audiovisueelwinkel in Hoog Catharijne. De beveiliging had een winkeldief aangehouden die probeerde producten uit de winkel te stelen. De winkeldief bedreigde nadat hij betrapt was ook nog de beveiligers met een mes, maar dat kon door de beveiligers zelf worden afgepakt.

Toen de politie eenmaal ter plaatse was om de verdachte mee te nemen, ging hij in verzet tegen zijn arrestatie. Het lukte uiteindelijk om de winkeldief in de boeien te slaan, maar daarbij raakte wel een politieagent lichtgewond.

De winkeldief is naar het politiebureau gebracht en moet zich voor de rechter verantwoorden voor meerdere strafbare feiten.

8 Reacties

Reageren
 1. Esrin W.

  Ik ben een “beschouwer”. Erg mooi die vooruitgang en ontwikkeling van de “samenleving”.

 2. Marcel Gieling

  Treurige ontwikkeling

 3. Koel Hoofd

  Wat is een audiovisueelwinkel?
  Of wordt daarmee de Mediamarkt bedoeld?

 4. RABE

  Goed werk, nu nog weg met privacy en volop in beeld op facebook. Dat leert ze wel.

 5. wollie

  erg knap dat die agenten niet eens een werkwoord nodig om deze melding te.

 6. Inwoner van Utrecht.

  Ligt het nu aan mij of zijn de agenten van tegenwoordig enorme watjes …..

 7. Uuutje

  @ Inwoner van Utrecht

  Weet je wat pas watjes zijn? Van die achteraf langs de zijlijn roeptoetertjes.

  Wat is trouwens watterig aan deze actie? We hebben hier een mongool die mensen bedreigd, met messen zwaait en zwaar agressief is. Volgens mij is hij overmeesterd toch? En lichtgewond dus bij die overmeestering, dat is dus al een fikse schaafwond, of een kneuzing, of een lichte hersenschudding, of iets waarvoor een hechting nodig is. Iets zegt me dat jijzelf de confrontatie helemaal niet aangegaan was. Dat zijn pas watjes.

 8. Esrin W.

  Dat klópt Inwoner van Utrecht. Op YouTube gaan talloze filmpjes de ronde waarbij drie of meer agenten één iemand maar niet onder controle krijgen. Een hele leuke is die van die Pool in Helmond. Ter lering ende vermaeck.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).