Politienieuws | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws

Politienieuws

Hennepkwekerij aangetroffen
Afgelopen woensdagmorgen heeft de politie in een huis aan de Adderwortel een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. Naar aanleiding van binnengekomen informatie en politieonderzoek werd omstreeks 08.30 de hennepkwekerij in de betreffende woning aangetroffen. Het ging om 94 planten op de 1ste etage en nog eens ruim 180 hennepplanten in een slaapkamer. Op de zolderverdieping stonden 262 planten. De politie heeft het vermoeden dat er meerdere oogsten zijn geweest. In het huis waren drie personen, een 42-jarige vrouw, een 49-jarige man en een 16-jarige jongen, allen uit Utrecht. De personen werden aangehouden. Door de energiemaatschappij werd geconstateerd dat de stroom illegaal werd afgetapt. 

Buschauffeur mishandeld en bespuugd
Een buschauffeur werd gistermiddag door een vrouw mishandeld. Rond 17.00 uur werden agenten naar het Stationsplein gestuurd, omdat daar een verdachte van mishandeling van een buschauffeur vastgehouden werd. Ter plaatse bleek dat een 26-jarige vrouw uit Utrecht de buschauffeur had bespuugd en geslagen. De buschauffeur, een 59-jarige man uit Huis ter Heide, liep hierbij letsel op in het gezicht. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. 

Twee dieven aangehouden
Dankzij een alerte getuigen werden gisteravond twee mannen aangehouden die vermoedelijk lood wilden stelen. Een alerte getuige alarmeerde rond 20.40 uur de politie, omdat hij vermoedde dat er op een steiger aan de Surinamestraat koper zou worden gestolen. De getuige gaf het signalement door van de twee verdachten en agenten gingen ter plaatse. Daar troffen zij een man op de steiger aan. De man, 43 jaar en afkomstig uit Utrecht, kwam naar beneden en werd aangehouden. In de omgeving werd de tweede verdachte, een 54-jarige Utrechter, ook aangehouden. Op straat werd een tas aangetroffen met daarin 40 kg lood. Het duo is overgebracht naar het politiebureau.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).