Politienieuws: buschauffeur overvallen in Overvecht | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: buschauffeur overvallen in Overvecht | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: buschauffeur overvallen in Overvecht

Politienieuws: buschauffeur overvallen in Overvecht
Archieffoto
Een buschauffeur die vannacht dienst had in Overvecht is met een wapen overvallen door twee jongens. De politie is nog op zoek naar getuigen van de overval.

Een buschauffeur die vannacht dienst had in Overvecht is met een wapen overvallen door twee jongens. De politie is nog op zoek naar getuigen van de overval.

Het gebeurde vannacht rond half 1 op de Donaudreef. Toen de chauffeur bij de bushalte kwam aanrijden stonden er twee jongens te wachten op de bus. Toen een van hen aangaf mee te willen rijden, stopte de chauffeur. Vervolgens bedreigde een van de jongens direct de chauffeur met een wapen en riep om geld. Het tweetal vluchtte daarna weg richting de Ikarosdreef en de Cupidodreef.

De politie werd gealarmeerd, maar een zoektocht in de omgeving leverde niets op. Het gaat om twee jongens met regenjassen aan en capuchons op. De politie heeft de overval in onderzoek en zoekt getuigen.

3 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht

  Goh en dat op Overvecht, waar nooit iets gebeurd, blijkbaar heeft de politie deze enclave niet onder controle en is iedere hardwerkende Utrechter overgeleverd aan de crimineel op Overvecht.
  Ik zou als vervoersbedrijf stoppen met diensten tijdens de late uren, zolang mijn medewerkers hun leven niet meer zeker zijn.
  In ieder geval sterkte voor deze chauffeur.

 2. Niels Bokhove

  En iedere NIET-hardwerkende Utrechter is zeker wél veilig in Overvecht. En op iedere hoek een politieagent. Is dat wat je wil? Een politiestaat? Hou toch op met dat domme onderbuikgeschreeuw. (En leer goed Nederlands, voordat je weer eens wat denkt te moeten schrijven: “gebeurt”.)

 3. Geenstijl@Utrecht

  @Niels Bokhove 13/8/2016 – 15:40,
  Tja Niels ik moest al erg vroeg gaan werken, dus van lekker lui leren is niet veel terecht gekomen,maar volgens mij heb ik het niet over een politiestaat, maar wel over het feit dat buschauffeurs niet meer veilig zijn op Overvecht en hun werk kunnen, dus hoe kom je aan die politiestaat slinkse rakker.
  Dag Niels Blokhoofd met een D.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).