Politienieuws: Drie mannen aangehouden na auto-inbraak op de Louis Armstronglaan | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Drie mannen aangehouden na auto-inbraak op de Louis Armstronglaan | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Drie mannen aangehouden na auto-inbraak op de Louis Armstronglaan

Politienieuws: Drie mannen aangehouden na auto-inbraak op de Louis Armstronglaan

In de vroege ochtend van donderdag 21 augustus meldde een oplettende getuige een verdachte situatie op de Louis Armstronglaan. De politie ging erheen en hield drie personen aan. Er bleek te zijn ingebroken in een auto.

Rond 05.30 uur meldde een getuige dat drie mannen met een zaklamp in een aantal auto’s aan het schijnen waren op de Louis Armstronglaan. Agenten zagen de mannen die zich in een auto probeerden te verstoppen.

Navigatiesysteem

In de omgeving troffen zij een navigatiesysteem aan. Tevens bleken de verdachten inbrekerswerktuig bij zich te hebben. De drie mannen uit Utrecht, van 20, 23 en 24 jaar oud, werden aangehouden. Het navigatiesysteem was afkomstig uit een auto die stond geparkeerd op de John Coltranstraat.

Poging tot brandstichting in auto op de Dorbeendreef

In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 augustus heeft iemand geprobeerd om een auto op de Dorbeendreef in brand te steken.

Rond 00.15 uur bleek dat geprobeerd was een auto in brand te steken. Aan de binnenzijde van de auto ontstond schade door rook. De brand breidde niet verder uit. Ter plaatse heeft de Forensische Opsporing sporenonderzoek gedaan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).