Politienieuws: getuigen houden inbreker aan - De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: getuigen houden inbreker aan - De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: getuigen houden inbreker aan

Dankzij drie getuigen heeft de politie dinsdag 8 januari op de Van Eysingalaan een inbreker kunnen aanhouden.

De politie kreeg rond 09.20 uur de melding dat er op de Van Eysingalaan een ruzie of vechtpartij gaande was en nam direct poolshoogte. Ter plaatse bleek dat een man werd vastgehouden door drie andere mannen. De man was eerder die ochtend betrapt, terwijl hij aan het inbreken was in een woning aan de Struyckenlaan.

Een bewoner hoorde iemand binnenkomen, keek wie het was en ontdekte de inbreker. Die nam snel de benen, maar de man ging erachter aan. De verdachte rende richting de Van Eysingalaan en zag daar twee mensen staan. Een bewoner riep heel hard “pak die man, pak de dief” en daardoor hielpen nog twee mensen, een 76-jarige man uit Utrecht en zijn 74-jarige vrouw, bij het aanhouden van de verdachte. Het drietal hield de verdachte vast en zo konden agenten de 25-jarige verdachte (woonplaats onbekend) overnemen en meenemen naar het bureau, waar hij is ingesloten. Hij had onder andere sieraden op zak die hij mogelijk gestolen heeft. Natuurlijk zijn de helpers hartelijk bedankt voor hun hulp.

Mannen beroven schoenenwinkel

Dinsdagochtend 8 januari is een schoenenwinkel overvallen door twee mannen. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 09.45 uur hebben twee overvallers een nog onbekend geldbedrag buitgemaakt bij een overval op een schoenenwinkel op de Steenweg. De mannen waren gewapend en eisten geld. Vervolgens zijn zij vermoedelijk gevlucht in de richting van de Bakkerstraat. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).