Politienieuws: Gewonde Utrechtse vrouw leidt tot aanhouding mensenhandelaar in Eindhoven | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Gewonde Utrechtse vrouw leidt tot aanhouding mensenhandelaar in Eindhoven | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Gewonde Utrechtse vrouw leidt tot aanhouding mensenhandelaar in Eindhoven

Politienieuws: Gewonde Utrechtse vrouw leidt tot aanhouding mensenhandelaar in Eindhoven
Een 20-jarige vrouw uit Utrecht is dinsdagavond gewond aangetroffen op straat in Eindhoven. Een 25-jarige man is aangehouden op verdenking van mensenhandel.

Een 20-jarige vrouw uit Utrecht is dinsdagavond gewond aangetroffen op straat in Eindhoven. Een 25-jarige man is aangehouden op verdenking van mensenhandel.

Een getuige belde dinsdagavond kort voor 18.30 uur de meldkamer met het bericht dat een vrouw tegen haar wil op de Eindhovense Celebeslaan in een auto zou worden getrokken. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen op de Celebeslaan een 20-jarige vrouw uit Utrecht aan met verwondingen aan haar gezicht en bloedvlekken op haar kleding.

De politie vertrouwde het verhaal dat de vrouw aan hen vertelde niet en nam haar voor verder onderzoek mee naar het politiebureau in Eindhoven. Later op de avond kwam een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op het politiebureau die de vrouw op wilde halen. Hij had haar paspoort bij zich. Aangezien in het verdere onderzoek verdenkingen in de richting van mensenhandel rezen werd de man aangehouden. Het voertuig van de verdachte is in beslag genomen. De man zit vast voor verder onderzoek.

1 Reactie

Reageren
  1. Joe, Average Joe

    Wat een kansloze gasten zijn mannen toch ook !! Zowel de mannen die haar paspoort en haar als een bezit zien , als de mannen die langs prostituees gaan !! Als ze maar begrijpt dat deze mannen nu broek-poepen voor hun eigen en haar wel met rust laten als zij kiest voor een ander pad in haar leven – er zijn artiesten die kunnen het verleden opnieuw vorm geven met prachtige kleuren van haar eigen verhaal en de dromen die altijd zijn blijven hangen – je moet zulke dromen een kans geven en weet dat ook al zijn dromen bedrog – hoop leeft en zonder dat is niemand in staat ergens iets van te maken – en die kansloze stakkers kunnen de rambam krijgen ! Achterlijke dakhaze… FOK PROSTITUTIE !! BEVRIJD ALLE VROUWEN VAN ANGST EN ELLENDE !!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).