Politienieuws: ‘Gluurbuur’ opgepakt | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: ‘Gluurbuur’ opgepakt | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: ‘Gluurbuur’ opgepakt

Politienieuws: ‘Gluurbuur’ opgepakt

Vrijdag 1 februari heeft de politie een 31-jarige man uit Utrecht aangehouden voor voyeurisme. De politie kreeg vanaf afgelopen november meerdere meldingen van bewoonsters van de wijk oud-Hoograven over een man die in woningen gluurde.

De meldingen kwamen vooral van studentenwoningen en steeds werd hetzelfde signalement opgegeven. Het gluren gaf de diverse meldsters een onbehagelijk gevoel.

Vrijdagavond 1 februari besloten enkele agenten om onopvallend de wijk in te gaan om te kijken of ze de man zouden zien. Al snel bleek het raak; om 21.30 uur betrapten agenten de man toen hij naar binnen gluurde op de Ridderlaan.

Hij is aangehouden voor het overtreden van Algemene Plaatselijke Verordening (voyeurisme), heeft proces-verbaal gekregen en is aangemeld voor hulpverlening.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).