Politienieuws: Inbrekers (22) op heterdaad betrapt in buurthuis; Etos Twijnstraat overvallen | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Inbrekers (22) op heterdaad betrapt in buurthuis; Etos Twijnstraat overvallen | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Inbrekers (22) op heterdaad betrapt in buurthuis; Etos Twijnstraat overvallen

Politienieuws: Inbrekers (22) op heterdaad betrapt in buurthuis; Etos Twijnstraat overvallen
Overvallers op heterdaad betrapt in Ede

Overvallers op heterdaad betrapt in Ede

Twee Utrechtse mannen van 22 jaar oud zijn vanochtend in Ede door de politie aangehouden bij een inbraak. De twee werden op heterdaad betrapt.

Getuigen waarschuwden rond 04.10 uur de politie nadat ze glasgerinkel hadden gehoord bij het buurthuis aan de Schaapsweg in Ede. Agenten zagen bij aankomst dat er een ruit vernield was en omsingelden het pand.

Binnen werd een van de twee mannen direct aangetroffen. De ander begon gelijk te roepen toen het pand met een politiehond werd doorzocht. De twee Utrechters zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Overval op Etos Twijnstraat

Gisteravond is de Etos op de Twijnstraat overvallen. De man droeg een rode sjaal of zakdoek voor zijn gezicht en had zijn capuchon op. Hij wist op een fiets richting het centrum van de stad te ontkomen.

Het is onbekend of er buit is gemaakt. De politie onderzoekt de zaak.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).