Politienieuws: jongen wordt aangereden en daarna beroofd | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: jongen wordt aangereden en daarna beroofd | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: jongen wordt aangereden en daarna beroofd

Politienieuws: jongen wordt aangereden en daarna beroofd

Op zondagmiddag 29 juni schepte een automobilist op de rotonde aan het Prins Bernhardplein een fietser die daardoor gewond raakte.

Rond 17.30 uur kreeg de politie melding van een verkeersongeval. Op de oversteekplaats aan de kant van de Burgemeester Norbruislaan lag een fietser die geschept was door een 64-jarige automobilist uit Utrecht. Agenten ontfermden zich over het 22-jarige slachtoffer uit Utrecht en het ongeval trok veel bekijks van omstanders. Terwijl het slachtoffer op de grond lag, werden zijn smartphone en fietssleutels weggenomen. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de diefstal.

Jonge straatrovers ontkomen na vechtpartij

Op zondagmiddag 29 juni vond een straatroof plaats aan de Kanaalweg. De daders wisten te ontkomen ondanks ingrijpen van een omstander.

Om 16.00 uur kreeg de politie melding van een straatroof door twee jongens. Een 63-jarige vrouw (woonplaats onbekend) was beroofd van haar handtas nadat zij van achteren benaderd en omver geduwd was. De vrouw zette het op een schreeuwen waardoor omstanders haar kant op kwamen. Een omstander probeerde de twee aan te houden en een worsteling ontstond. Uiteindelijk konden de jongens toch ontkomen en vluchtten richting de Spinozabrug en Vleutenseweg. De politie onderzoekt de zaak en heeft dankzij getuigen een signalement van de verdachten.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).