Politienieuws: man raakt gewond bij schietincident op de Ten Veldestraat | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: man raakt gewond bij schietincident op de Ten Veldestraat | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: man raakt gewond bij schietincident op de Ten Veldestraat

Politienieuws: man raakt gewond bij schietincident op de Ten Veldestraat

Vrijdag 27 juni raakte een man gewond op de Ten Veldestraat in De Meern. De politie is op zoek naar de bestuurder van een donkergrijze BMW.

Rond 11.15 uur kreeg de politie een melding dat er schoten gelost waren op de Ten Veldestraat in De Meern. Een man raakte hierbij gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk waren er twee verdachten bij betrokken die vluchtten in een donker grijze BMW, vermoedelijk 3-serie. Deze is waarschijnlijk beschadigd aan de hoek van de achterzijde, aan de rechterkant.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen of mensen die meer weten over deze zaak en/of die donkergrijze BMW om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).